Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość Maria

Corporate welness we Wrocławiu?

Polecane posty

Gość gość Maria

Znacie jakieś sprawdzone firmy z Wrocławia zajmujące się tematem corporate wellness? Macie jakieś doświadczenia jako pracodawcy bądź pracownicy?

Gość gość
Kuuurcze, ja niestety nie znam, ale to chyba nowość takie usługi? Teraz tym pracownikom to dobrze ;p

Gość gość Mirela
Ja słyszałam o care solutions, ale podobno nie tylko we wrocku działają...Gdańsk, Poznań, Łódź, Warszawa jeszcze chyba i jakieś inne miasta. Fajnie, bo prowadzą masaże w firmach, jakieś warsztaty z dietetykiem, albo takie z ergonomii w pracy.jakby mi pracodawca coś taś takiego w pracy załatwił, to bym po rękach całowała chyba ;)

Gość gość Maria
A skąd wiesz? jakieś namiary masz, łatwo ich znaleźć?

Gość gość Mirela
Moja bratowa pracuje w biurze i opowiadała mi o tej firmie, to stąd wiem. no bez problemu można ich znaleźć w internecie :) http://caresolutions.pl/ to jest stronka i ogólnie prowadzą też bardzo fajnego bloga zdrowotnego - z tej strony można się na niego dostać ;) a po co Ci namiary tak z ciekawości? ;)

Gość gość Maria
A wiesz bo chcemy nawiązać współpracę, to jest teraz niezły czynnik pozapłacowy wpływający na motywację pracowników, więc warto skorzystać z jakiegoś nowego rozwiązania ;)