Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobiety powinny wymagać prawiczków do związku

Polecane posty

Gość gość

po tym poznasz szanującego się faceta

Gość gość
Moj maz był prawiczkiem... Marnyz niego kochanek, dretwy, niczego nie chce sie uczyc. Powinnien isc na ksiedza a nie zenic sie. Kazdy dlugoletni prawiczek jest do d**y niewyuczalny....

Gość gość
gość dziś widać, że napisał facet :D z prawiczkiem są same zalety i warto być długo trzymać żeby się oddać tej wyjątkowej żonie.

Gość gość
To nie jest reguła ze każdy prawiczek jest nienauczalny .tak samo i nie prawiczek tez w większości tylko myśli jak wsadzić i wyjąć .Każdy z nas był kiedyś barany dziewica lub prawiczkiem.

Gość gość
gość dziś Jest reguła bo facet czekając jest bardziej wartościowy. Nie myśli przyrodzeniem tylko prawiczek do związku,

Gość gość
Większość prawiczkow nie jest nimi z własnej woli, są skrzywini psychicznie i zboczeni, bordzo dobrze widać to na tym forum

Gość gość
gość dziś chyba nieprawiczki którzy są nie wyżyci seksualnie

Gość gość
Nie chciałabym prawiczka, tym bardziej za męża

Gość gość
Odradzam każdej prawiczka! Sama się przejechałam na takim! Mój oczekiwał seksu analnego, bo chciał przebić moją błonę po ślubie. Splunęłam na niego i postanowiłam być sama! Nawet prawiczki wymagają seksu! Nie oszukujmy się Panie, samiec, to samiec, każdy ma ohydnego fiuta! Niech se wsadzą!

Gość gość
kobiety chca roochaczy a mezczyzni porzadne kobiety i to sie nie zmieni. Kobiety nie chca byc pierwszymi bo to wg nich "obciach". Prawiczek moglby isc na d***** a tego ponoc kobiety nie lubia a jednak nie poszedl bo laczy seks z miloscia, bliskoscia. Jak widac kobiety chca mezczyzn, ktorzy mysla penisem a nie glowa.

Gość gość
Każdy/a był/a dziewicą czy prawiczkiem kiedyś. ;)W moim przypadku było trochę inaczej bo pierwsza kobieta z którą spałem nie potrafiła uwierzyć że to był mój pierwszy raz. ;PWszystko potrafiłem a nie wiedziałem nawet skąd tak jak bym już kiedyś to robił. :DI to niestety ona mimo że to był jej któryś raz z kolei wypadła na niedoświadczoną. :P

Gość gość
mój prawiczek był najlepszy i jest,17:27 chyba ty chcesz ruuuchaczy ,ja każdego takiego kopnęłam w d**e ,jak tylko zaczął szczekac co to nie on jaki nie ruuuchacz ,brzydzili mnie