Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Marina96

studia

Polecane posty

Gość gość
I dyplom wydrukowany w wordzie? :D 🖐️ Można oczywiście mieć tryb przyśpieszony, ale to trzeba być osobą wybitną :)

Gość gość
Ja studiowałam jeszcze trybem 5-letnim i właśnie przyspieszonym do lat 4 i ciężko było bardzo. Studiowałam dziennie. Teraz mojej siostry córa zrobiła w trybie przyspieszonym mgr na SGH i też miała kosmos, też dziennie. Nie wiem co to za kierunek żeby zjazdy były raz na miesiąc to w skali 2 lat bardzo mało... nie słyszałam o takich, chyba że jakaś szkółka prywatna...

Na 3-letnie studia licencjackie lub 3,5-letnie inżynierskie I stopnia zapraszam serdecznie do Wyższej Szkoły Bankowej. Edukację można podjąć w naszych kilku oddziałach, m.in. we Wrocławiu, Poznaniu czy tez Gdańsku. Aby zapoznać się z naszą ofertą zapraszam na stronę http://www.wsb.pl/kandydaci/studia-i-stopnia/kierunki-i-specjalnosci Jeszcze przez niecały tydzień można skorzystać z naszej promocji zniżkowej. Tak więc aplikując na studia do 19 września można zyskać darmowe wpisowe oraz czesne już od 220zł miesięcznie na pierwszym roku studiów (w zależności od wybranego oddziału WSB). Pozdrawiam, Renata Mazur Online Ekspert WSB Studia I stopnia