Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak sie zemscic na kims takim

Polecane posty

Gość gość

Witajcie, poznalam chlopaka na portalu randkowym.. Gadalo sie nam dosc milo, on dobrze sie maskowal, zrobil z siebie kogos zupelnie innego... Na spotkaniu mowil mi, ze sie mna zauroczyl, ze chce zwiazku, ze jestem kobieta mojego zycia.. Nie jestem zbyt ufna, wiec podeszlam do tego z rezerwa. Na nastepnym spotkaniu byl strasznie natretny, pchal sie z lapami, calowal mnie, ja go odepchnelam i powiedzialam, ze to wszystko dla mnie zbyt szybko, ze mowil ze nie szuka dziewczyny na jeden raz tylko do zwiazku... On przyznal mi racje i niby wszystko ok, ale potem mnie zlewal, mi zreszta jakby przestalo na nim zalezec bo jego nachalnosc troche mnie odrzucala.. Z ciekawosci spotkalam sie z nim kolejny raz, czulam sie wrecz sterroryzowana przez niego, balam sie, ze cos mi zrobi, wchodzil w moja przestrzen, byl jakis dziwny gadal mi ze mnie kocha a mnie to nooo smieszylo... Caly czas mial mnie za idiotke i probowal mnie zaciagnac do siebie do domu.. Po tym spotkaniu olalam go kompletnie, a on niedawno napisal mi, ze "takich pasztetow jak ja moze miec na peczki" i ze "zaden mnie nie zechce" :P... Beznadziejny typ, opisywal mi swoje byle, strasznie je obrazal, wydaje mi sie, ze traktowal je jak wory na sperme :P chcialabym, zeby tez sie poczul jak smiec

Gość gość
a nasrał ci na twarz ten chłopak?

Gość gość
No nie nasral...ma ktos jakies pomysly na zemste?

Gość gość
A po co chcesz zemsty? Nie lepiej zapomnieć i szukać dalej aż spotkasz tego właściwego?

Gość gość
umów się z nim, nakręć akcję na łóżko a jak gość zdejmie gatki wyśmiej jego penisa i daj nogę :P

Gość gość
zemsty chce bo strasznie mnie wkurzyl swoim zachowaniem, manipulowaniem i szkoda mi naiwnych dziewczyn, ktore z nim byly i traktowal je jak szmaty :(

Gość gość
Za bardzo nie chce sie do niego zblizac fizycznie, bo boje sie ze cos mi zrobi :P taki to typ, ze pewnie by zgwalcil dziewczyne, a po fakcie powiedzial, ze nooo dobrze ci bylo swinki lubia na ostro.

Gość gość
Możesz zrobić tak jak ktoś wspomniał wyżej. ;PMoim zdaniem po prostu źle trafiłaś i tyle bo nie każdy jest taki jak on z resztą nie zdarzyło mi się jeszcze aby na pierwszej randce kogoś siłą zaciągać do łóżka lub być strasznie nachalnym. ;)

Gość gość
moze mu wyslac dildo w prezencie z dopiskiem"od twojego ukochanego" taki z niego typ maczo, mieszka ze wspollokatorami, nie daliby mu zyc

Gość gość
to nagraj go z daleka i może szantaż...

Gość gość
Jeżeli jest na portalu randkowym, namów jakieś dziewczyny żeby go gnebily, albo rozdaj jego numer, niech mu nie dadzą spokoju

Gość gość
Ty też jesteś beznadziejna.

Gość gość
Sorry ale inteligencja nie blyslas:DJestes kobieta Jego zycia,a nie mojego zycia:Dponadto,niby Cie odpychala Jego nachalnosc,ale polazlas na nastepne spotkanko?i zdziwiona,ze chcial czegos?Potraktowal cie tak,jak odebral:DNie laz na randki,ktore niby cie odpychaja,bo cie ciekawosc moze bardzo zdziwic:D

Gość gość
Facet nawijał jej o byłych. Ona wyczuła, że traktował je przedmiotowo i dalej się z nim umawiała. Coś czuję, że to autorka naciskała na spotkania, a on: 1. Zorientował się, że nie zaliczy jej w najbliższej przyszłości i napisał to co napisał. 2. Jednak zaciągnął autorkę do łóżka, ale o związku nie chciał słyszeć. To tłumaczy chęć zemsty.

Gość gość
Tak to jest jak sie umawia z bad-boyami a olewa normalnych i porządnych mężczyzn.

Gość gość
a nasral ci ten chlopak na twarz?no nie nasral odpisala:D,kur..jeplem na ryj:D:D

Gość gość
Stawiam raczej na punkt 2. Myślę, że pisząc o byłych tak naprawdę pisała o sobie. To autorka była workiem na spermę.

Gość gość
17:29 mnie też to rozwaliło :P

Gość gość
Potem na takich wpadkach z bad-boyami klną na mężczyzn i gadają każdy facet jest taki sam ble ble dość zacznijcie się umawiać z normalnym, porządnymi facetami! nie z mordercami, gwałcicielami czy narkomanami!

Gość gość
wez kolezanke nakręccie go na maxa ,tylko musicie przywiązac do wyra i zostawcie z takim sterczącym fijutkiem śmiejąc sie że taki mały,ja tak zrobiłam ,gosć ode mnie z osiedla ,jak mnie mija to pali buraka

Gość gość
Według moich ustaleń ponad 70% kobiet źle wybiera partnera!

Gość gość
Najbardziej lubię tych normalnych. Szkoda, że niektórzy udają, że wszystko z nimi ok:P

Gość gość
17:39 menelska zagrywka.

Gość gość
bo on z ciekawosci poszedl na randke z toba:D:Dtez byl ciekawy:D

Gość gość
gość dziś Tak się umawiasz z normalnymi, że aż facet się okazał *****czem. Celuj w nieśmiałych może sie sprawdzi w związku.

Gość gość
17.39 wyobraznia cie ponosi nieco:Dchyba ze taki tryb zycia prowadzisz:-O

Gość gość
17:48 Nie jestem autorką;) Nieśmiali też potrafią kręcić i często okazuje się, że to egoiści. Normalny czyli odpowiedzialny, lojalny, troskliwy, honorowy, rodzinny facet, który przyjaźń i związek traktuje poważnie.