Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blondi19a

Zdrada

Polecane posty

Gość blondi19a

hej, zdradziłam mojego chłopaka (A) z jego przyjacielem. Mój A pracuje w delegacji. A ja w tym czasie spotkałam się pare razy z jego przyjacielem. Doszlo miedzy nami do pocalunkow. Wczorajsze spotkanie zakonczylo sie seksem. Kocham mojego chlopaka, ale cos chyba tez czuje do jego przyjaciela. Nie wiem co zrobic. Powiedziec A czy nic nie mowic i ukryc to? Jego przyjaciel powiedzial, że mam nic nie mowic, ze to tylko chwilowa zabawa... Wiem ze jak powiem to bedzie koniec :(

Gość gość
baby są obrzydliwe 🖐️

Gość kateisa
chyba powinnas mu powiedziec. To jest nieuczciwe co robisz. Trzeba brac odpowiedzialnosc za swoje zachowanie

Gość gość
Lepiej rozstań się od razu ze swoim chłopakiem jeśli go teraz zdradzasz to znaczy że już go nie kochasz...

Gość gość
Zarowno Ty jak i jego "przyjaciel" jestescie obrzydliwi.Jak mozna robic cos takiego?swedziala Cie?to trzeba bylo najpierw zerwac a potem rozkladac nogi przed innym.Jestem kobieta ale jak czytam cos takiego to krew mnie zalewa.W dodatku ten "przyjaciel"ci jasno powiedzial ze chce sie tylko zabawic wiec znajac zycie przemilczysz sprawe a ze swojego A zrobisz jelenia i bedziesz udawala wielka milosc.Ty go nie kochasz nie oszukuj siebie a przede wszystkim jego.

Gość blondi19a
bardzo go kocham i nie chce go zranic. Ale jak wyjechal to czuje sie taka samotna :( a jego przyjaciel jest dla mnie dobry. wiem, ze jak wroci bedzie tak samo jak przed wyjazdem. Tylko ze mam wyrzuty sumienia...

Gość gość
jesteś kobietą a faceci źli. dobrze zrobiłaś

Gość goskaa30
mialam kiedys tak samo... nic nie powiedzialam chlopakowi teraz mężowi. I jestesmy szczesliwym malzenstwem :)

Gość gość
eeee, już go zraniłaś...

Gość blondi19a
nie zranilam go bo nic nie wiem. A boje sie ze jak mu powiem to bedzie koniec.... Jego przyjaciel pisze do mnie i chce przyjsc :(

Gość gość
zaproś go na trójkąt, na końcu twój "chłopak" może mu wylizać jaja :D

Gość gość
nie mow mu, bo cie zostawi... a kolege odpusc sobie, unikaj go...

Gość blondi19a
jego przyjaciel mi napisal, ze jak go dzisiaj nie wpuszcze, to nagada na mnie A i ten mnie zostawi :( co robic?

Gość gość
pokaz chlopakowi sms-y od przyjaciela, ze chce przyjsc i odmawiasz, a jak bedzie mowil, ze do czegos doszlo, oskarz go o klamstwa.

Gość gość
Oj dziecino, Ty do przedszkola wracaj!