Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

On oczekuje wdzięczności.

Polecane posty

Gość gość

Dużo by opowiadać... Uwzględnię to co najważniejsze. Poznałam pewnego mężczyznę. Kiedyś zdarzyła się taka sytuacja, że po prostu nie wytrzymałam i rozpłakałam się przy nim. Zaprosił mnie na kawę, pocieszył i wysłuchał. Zwierzyłam się mu z moich problemów i wyjątkowo trudnej sytuacji, zwłaszcza dla tak młodej osoby. Zaproponował mi swoją pomoc. Sfinansował moje leczenie, dał mi schronienie, wsparcie, opiekę, zaproponował mi u siebie pracę żebym mogła jakoś stanąć na na własne nogi. Bardzo mi pomógł, ale teraz chce żebym się mu jakoś odwdzięczyła.

Gość mgr nie robie lodów
Oddaj mu wszystko ciało i duszę. Zrób nawet lody - 2 jaka, mleko, wanilja. Wszystko do lodówki zmiksuj i polej czekoladom.

Gość gość
Nie wesoło..... :(

Gość gość
Jakiej wdzięczności oczekuje? czyżby za pomoc liczył na sex?

Gość gość
za taką pomoc wypada się jakoś odwdzięczyć

Gość gość
bardzo słabo:(

Gość gość
Powiedział, że pomimo tego, że jest bardzo pozytywnym, zakręconym człowiekiem, że przez cały czas otacza się różnymi ludźmi ze względu na specyfikę jego pracy to czuje się czasem bardzo samotny, że brakuje mu bliskości. Potem zasugerował mi, że mogłabym się mu jakoś może odwdzięczyć. Pogłaskał mnie po udzie gdy to mówił.

Gość gość
brać jest łatwo, ale dać coś od siebie to już nie :o

Gość gość
Przecież nie musisz. ;)

Gość gość
Więc dał Ci jasno i wyraźnie do zrozumienia, że chodzi o seks.

Gość gość
:D miło było jak głaskał? jesteś w związku?

Gość gość
Nie mam nikogo... Ja nie wiem co mam teraz zrobić. Boję się o swoją przyszłość. :(

Gość gość
durne baby tylko by brały ale już od siebie to nic :o

Gość gość
Nie jest to zbyt moralne ale czego się spodziewałaś, że obcy facet pomaga Ci za friko? w życiu nie ma nic za darmo...

Gość gość
prosiłaś go o pomoc? jeśli nie to miałaś prawo sądzić, że to pomoc bezinteresowna a jeśli tak, cóż zrób mu szarlotkę

Gość gość
Nie wiem co mam sobie teraz myśleć. Darzyłam go sympatią. Trzeba to przyznać, że wiele mu zawdzięczam. Gdyby nie on to nie wiem co by ze mną było. Może by mnie nie było. Dużo dla mnie zrobił. Przeżyłam z nim dużo wesołych momentów... Myślałam, że robi to bo mnie lubi.

Gość gość
Nie prosiłam. Zwierzyłam się mu tylko ze swojej sytuacji życiowej, tak po prostu... On zaproponował mi pomoc.

Gość gość
Naiwna jesteś....

Gość gośćmdmdajg
co ci szkodzi,daj mu tą bliskosc jesli nie jest oblesny

Gość gość
Ludzie są okropni... Ja mam kolegę, który też chce mi pomagać, wierzę w jego intencje bo nigdy nie okazał mi nic nawet jednym gestem, ale wolę nie przyjmować od niego pomocy, radzę sobie sama na ten moment.

Gość poetkaamatorka
gdyby obcy mężczyzna zrobił dla mnie tyle chcialabym mu dać przyjemnosc,nie traktowałabym tego jak k******a,zrobilabym to tak od siebie

Gość gość
Wiadomo, że jak facet się w ten sposób zachowuje, to nie robi tego za darmo. Aż takich bezinteresownych facetów to nie ma.

Gość gość
Jest ode mnie dużo starszy, ale nie jest odpychający. W każdym razie... Ja nigdy tego nie robiłam. Jestem jeszcze dziewicą.

Gość gość
Czego się spodziewałaś?

Gość gość
Mogłabyś raz coś zrobić dla tego dobrego człowieka. Wstyd! :o

Gość gość
nie co miłości francuskiej nie zaszkodzi : )

Gość gość
ano nic nie ma za darmo, żadnej pomocy... każdy robi coś dla własnych korzyści, lub nie pomaga w ogóle. Nie chcę się chwalić, ale ja pomagam bezinteresownie a z wszelką oznaką wdzięczności źle się czuję...choć powiedzieć dziękuję kultura nakazuje.

Gość gość
uciekaj mówie poważnie zmień adres zamieszkania nr telefonu, adres i pracę trudne ale nie nie mozliwe, przecież jakieś doświadczenie zawodowe już masz, wynajmij pokój, stancję cokolwiek, warto się oddawać staremu bycowi? znajdziesz wartościowego faceta który cię pokocha, warto też się wybrać do psychologa i wprowadzić zasadę ograniczonego zaufania zwłaszcza do facetów którzy oferują pomoc bo każdy kiedyś wystawi rachunek no chyba że chcesz zostać prostytutką

Gość hopssasadolasa
c**a nie mydło się nie wymydli,to samo jeśli chodzi o paszcze i tyłek,niech ci zrobi anala albo orala skoro nie chcesz tracic dziewicta