Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość1265982

Kto ma myszoskoczka i się wypowie

Polecane posty

Gość gość1265982

Chodzi mi o klatkę jaka powinna być odpowiednia dla niego?

Gość gość
ja miałam ,klatke miał taką jak dla chomika,z trocinami i kołowrotkiem ,dodatkowo puszczałam go raz dziennie żeby sobie pogonił po mieszkaniu a wracał na smakołyk,kochany był :)

Nie mam, ale miałam sporo (umarły ze starości moje kochane Aniołki 😍 :( ) klatka może być średnia, szczeliny między kratkami nie za duże by im łapki nie wpadały, bo łatwo o złamania, ogólnie ważne żeby je wypuszczać raz albo kilka razy w tygodniu na wolność w mieszkaniu by mogły pohasać :)

Gość gość
Ten kołowrotek dla chomika nie był za mały dla myszoskoczka.I jakiego chomika miałaś,dżungarskiego,syryjskiego bo te ostatnie są większe.

Gość gość
21.59 - to jest maleństwo, nie nadaje się. poza tym czyszczenie rur - tragedia. miałam chomika, który brudził rury i było z nimi baardzo dużo roboty - rozłożyć, wyczyścić, wytrzeć, złożyć, tak po kolei z każdym kawałkiem i potem jeszcze wszystko składać, masakra. Nie mowie że rury są złe, ale nadają się do zdecydowanie większych klatek.

Gość gość
nie miałam chomika :) wzięłam myszoskoczka ze szkoły od dziecka ,dali tez klatkę w której ponoć mieszkał chomik,nie wiem czy kołowrotek był ok ,mój myszoskok sie w nim kręcił z radoscia.