Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość ktory pyta tylko mezczyzn

Mezczyzni, wiem, ze tutaj przesiadujecie, dlatego zapytam Was ogolnie, wprost...

Polecane posty

Gość gość ktory pyta tylko mezczyzn

Jakie jest Wasze podejscie do milosci? Ile i co ona dla Was znaczy? Pytam, bo nie chce mi sie wierzyc, ze wszyscy jestescie podli, zepsuci, zli i oschli, jesli chodzi o to uczucie. Tylko nie atakujcie, ze: "Wy, kobiety...".

Gość gość
zasadniczo mnie jako kobiete nie interesuje co oni sadza na ten temat. duzo widzialam a mnie sie nie da juz oszukac

Gość gość
Kazdy facet ma wady i wrazliwa kobiete kazdy potrafi skrzywdzic. Tyle na temat . Niektore kobiety z zadnym sobie zycia nie uloza .

Gość gość
kiedy przytulasz kobietę i czujesz że nic więcej do szczęścia nie potrzeba. Wystarczy że jest obok. To jest miłość.

Gość gość
gość dziś zasadniczo mnie jako kobiete nie interesuje co oni sadza na ten temat. duzo widzialam a mnie sie nie da juz oszukac wypad zgorzkniała

Gość gość
Dla mnie milosc jest wazna ale w dzisiejszych czasach tacy jak ja nie maja szans na milosc.

Gość gość
zgorzkniala? 12 lat, kilka zwiazkow. nie nie nie

Gość gość
gość dziś Dla mnie milosc jest wazna ale w dzisiejszych czasach tacy jak ja nie maja szans na milosc. Xxx dlatego wolę zostać sam

Gość gość
gość dziś zgorzkniala? 12 lat, kilka zwiazkow. nie nie nie zawsze winny tylko facet prawda?

Gość gość
22:50 a czym nie zasługujesz według Ciebie na miłość? Tak łatwo się poddajesz?

Gość gość
i tak wiekszosć mężczyzn jest z kobietą tylko dla darmowego seksu

Gość gość
w dzisiejszych czasach kobiety prowadzą tylko zimną kalkulację. Nie warto się wiązać.

Gość gość
gość dziś i tak wiekszosć mężczyzn jest z kobietą tylko dla darmowego seksu Mylisz się a seks spaja związek i daje poczucie bliskości ale musi sprawiać przyjemność obydwojgu.

Gość gość
nie, bo oni sa z nami tylko dla seksu i ladnego wygladu, ew. gotowania , prania, sprzatania i ich utrzymywania. miej np. maly poped - o juz zaden tego nie wytrzyma. bedzie sie spuszczac turystkom do kubeczkow ze starbucksa

Gość gość
23:06 Są wyjątki. Ale mężczyznę, który nadaje na tych samych falach i nie liczy tylko na róóóchanko trzeba szukać kilka lat. A możliwe, że nigdy na takiego się nie trafi.

Gość gość
dla mnie sprawa jest prosta jeśli zaczynam związek to poświęcam się temu w całości. W miłości nie ma czasu na nudę i przerwę, albo kochasz i okazujesz to każdego dnia nawet małymi gestami lub czynnościami albo nie ma to sensu. Ja swoją miłość zdobywam codziennie. Mr.P

Gość gość
Mr Peabody czy co?

Gość gość
Akurat tu się mylisz. Może kiedyś gdy spotkasz miłość swojego życia dojdziesz do tego, że takie zachowanie z obu stron nie tylko sprawia przyjemność, ale także daje ogromną siłę.

Gość gość
Kobiety nie chca byc kochane wystarczy popatrzec na jakich mezczyzn leca

Gość gość
kobiety maja was w d...