Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moi rodzice sie nienawidza bardzo to przezywam

Polecane posty

Gość gość

Nigdy nie bylo to udnae malzenstwo, ale klocili sie, godzili, bylo znosnie. A teraz, kiedy zostali sami ( od kilku lat) jest coraz gorzej. Nie odzywaja sie do siebie prawie wcale a jesli juz , to z takich fochem. Atmosfere jest bardzo gesta i konczy sie zazwyczaj jakas awantura, wypominaniem , wyzwiskami. Bardzo ciezko jest mi sie z tym pogodzic.Przyjezdzam raz na jakis czas, staram sie pomoc, rozladowac napiecia, pozartowac... nie wiem co robic/

Gość gość
poradzic by sie rozwiedli

Gość gość
nie rozwioda sie sa od siebie uzaleznieni

Gość gość
Uzaleznieni psychicznie czy tylko mieszkaniowo i finansowo? Bo jjesli mieszkaniowo to ustaw ich do pionu, zeby szanowali innych, bo ty nie zyczysz sobie wysluchiwac podczas wizyt czy to u nich czy u ciebie jak nic innego nie robia tylko sie dra i wywlekaja swoje brudy, nie masz zamiaru byc tego swiadkiem, a jak nie przestana to urwiesz kontakt. Jesli psychicznie to powiedz to co powyzej plus doradz rozstanie i osobne mieszkania.

Gość Ale to już było
Podziwiam takich ludzi.Jak można żyć w takiej atmosferze?! Przeżyłam z moim mężem 44 lata i nigdy nie było takich sytuacji żeby były ciche dni.Dlaczego nie rozwiodą się? Uzależnieni są? Od czego?.Pewnie żeby kłócić się z sobą!

Gość gość
Ale to już było dziś a pomyslalas ze moze nie maja za co? moze maja male emerytury, ktore nie wystarczają nawet na wynajem kawalerki? to trzeba sie męczyć

Gość gość
u mnie jest tak samo, za niedługo się wyprowadzam, ojciec ma mi to bardzo za złe. Moi rodzice od zawsze się wyzywali, nienawidzili, mało kiedy w ogóle się nie kłócą. Zawsze próbowałam łagodzić sytuacje, ale dopiero niedawno zrozumiałam to, że to ich życie. Rozwieść się nie chcą, a ja nie mam zamiaru ich już do tego namawiać, bo to bez sensu.