Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zwiazek z rozwodnikiem

Polecane posty

Gość gość

Tak jak w temacie: czy to suma summarum moze sie udac? Jestem z moim R. prawie 4 lata i mam wrazenie ze gdybym sama nie wspomniala o zalozeniu rodziny to nigdy by sie nie domyslil. Czy naprawde faceci ktorym raz sie nie ulozylo sa tacy ze z nowa dziewczyna nie chca juz slubu ani dziecka? Czasem mam przez to dola. Zapytalam sie czy odstawic tabletki to powiedzial ze nie wie. A potem szczera rozmowa wiadomo to powiedzial zebym jeszcze raz pojechala do gin. jak zwykle po recepte i zapytala sie jak odstawic. Wkurzylam sie bo to samo mowil pol roku temu. Nie wiem o co chodzi. Bo przeciez czuje sie kochana i w ogole. Dba o mnie, chodzimy za reke ale zycie w cieniu jego poprzedniej rodziny to dla mnie za malo. Przy okazji tzw szczerych rozmow mowi ze spokojnie ze wszystko poukladamy tak zebym byla zadowolona. Ze zaniedbal te sprawy i w ogole. Ale z tymi rozmowami o slubie jest jak z tymi tabletkami - wieczne odkladanie terminow na oddalona przyszlosc.Nie chce zyc tylko praca i jego dziecmi co drugi weekend.Czy to takie nienormalne? Co zrobic? Pomozcie.

Gość gość
znalezc normalnego to sobie zrobisz z nim i dzieci i slub

Gość gość marza
Jaki cien drugiej rodziny przez 4 dni w miesiacu jak.dzieci sa u ojca to tak duzo? Co z twojego faceta za ojciec ze tak rzadko widzi swoje dzieci. Zastanow sie czy chcesz miec z kims takim dziecko.

Gość gość
powodzenia ...

Gość gość
Zależy po ile macie lat. Bo jak on ok.40 to wcale się nie dziwię że nie chce kolejnego dziecka. Chociaż na pewno też by je kochał.