Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AdamA65

Nudzi mnie życie w małżeństwie

Polecane posty

Gość AdamA65

Jestem z moją starą już od ponad dwudziestu pięciu lat i coraz bardziej mnie uwiera ten związek. Ona zrobiła się zgorzkniała, na wszystko narzeka, nie dba o siebie, a ja mam już tego serdecznie dość. Mam 51 lat, jestem atrakcyjnym, wypielęgnowanym mężczyzną, niejedna kobieta się do mnie uśmiecha, tymczasem ja muszę siedzieć z humorzastą babą, z którą poza synem nic mnie nie łączy. Jeśli jesteś pełną życia kobietą góra do 35 lat i gustujesz w prawdziwych mężczyznach a nie hipsterskich cipkach w rurkach odezwij się. Nie rozczaruję cię.

Gość gość
51latek i wymogi kobiety do 35 lat? ahaha chyba chuy ci siwieje, ze glowa tak szaleje :D

Gość gość
51-latek tak nie pisze, PROWOKACJA!

Gość gość
Buahahaha ale prowo beznadziejny

Gość gość
Żadna prowokacja. Naprawdę tak myślę o moim małżeństwie. Męczę się w nim i nie mogę już słuchać tej koszmarnej baby. Tęsknię za młodą energiczną partnerką u boku której mógłbym poczuć się radosny i spełniony. Zazdrościsz mi?

Gość gość
A może to u twojego"boku" stała się zgorzkniała i marudna....

Gość gość
Stary p*****la naogladal się telenowel i mu się marzy uj wie co hahhaahhaha.

Gość gość
Odwalcie się ode mnie. Jesteście straszni zazdrośni. Jestem przystojnym facetem i mam w dupie wasze docinki.

Gość gość
haha teraz provo. jasne, obróć to w zart :D idac tym tropem to powinnam sypiac z 44latkami, oh kierwa :D

Gość gość
Spadaj stary marudo .

Gość gośćpo30
jak zona jest nieprzyjazna to ja uważam ze on ma prawo ,nie zyjemy za karę,sama być nie wytrzymała z taką babą,co do przysięgi obłudnice tam się slubuje miłość a takie zgorzkniałe nie mają nic wspólnego z miłością,przestańcie ściemniać,chodziło tylko o wygodne zycie

Gość gość
@gośćpo30 Stary! Czy ty widzisz w jaki sposób autor pisze?? Ja się nie dziwię jak bym słuchała takiego starego pryka 24/7. też bym zgorzkniała i marudziła, że mam męża narcyza i dupę wołową.

Gość gość
Otóż to zmień podejście do żony a na pewno zmieni się jej charakter stary pierdzielu.

Gość gośćpo30
taaa zmienić charakterek baby to jak zrobić baletnicę ze slonia

Gość gość
Jak dla mnie to Ty Jestes maruda...zona taka i owaka...koles,sam wybierales! Dolaczam do reszty...wcale nie dziwie sie,ze zgorzkniala. Wystarczy miedzy wierszami wyczytac prawde o waszym malzenstwie (ona zaniedbana -ty wypielegnowany) Jak znam zycie dzwigala przez cale zycie obowiazki zwiazane z wychowaniem dzieci,dom itd. A malzenstwo z Toba ja rozczarowalo.,tak,nie tylko Ty Jestes nim zmeczony,ona tez to czuje ale zeby to wiedziec trzeba by bylo z niw porozmawiac,traktowac tak jak kiedys,gdy byla mloda dziewczyna a Ty wielce zakochany,do tego stopnia,ze jej sie oswiadczyles.a geraz glowa siwieje a dupa szaleje.

Gość gość
spadaj stary pierdzielu :P hahaha do 35 lat kobiety mu sie zachciea hahahaaaa moze bys tak o zone zadbal !!!

Gość gość
A fuj, taki staruch. Zblizam sie powoli do jego wymarzonego wieku i kijem bym takiego nie tknela. Zwlaszcza, kiedy taki uwaza, ze o meskosci swiadcza spodnie, i zapach potu pewnie, a nie chocby to czy jest zaradny i potrafi sie wyrwac z beznadzjejnego zwiazku.

Gość gośćpo30
ja tam nie znam baby która nie działałaby mi na nerwy :-)

Gość gośćpo30
i wiem dlaczego tak się złościcie ,bo macie taką niepewność jak wy jesteście oceniane przez mężulka ale to dobrze,bedziecie bardziej starać

Gość gość
Stary dziadyga i tyle w temacie.

Gość gość
to co ?zonka sie znudzila i szukasz kochanki do odskoczni czy rozwod i ukladamy zycie od nowa?? niech zagdane odskocznia

Gość gość
Stara to jest Twoja duupa. A ta kobieta, którą poślubiła, to Twoja żona. Też bym narzekała, mając takiego "starego" .

Gość gość
*którą poslubiłeś..

Gość gość
To nie łaska zadbać o żonę? Gabinet piękności, SPA, fitness? Pewnie Ci szkoda kasy na żonę, skąpy ruuchaczu.

Gość gość
zgwałcił ktoś kiedyś sąsiadkę swoją z jej mężem ?

Gość gość
51 letni debil z alimentami na studiującego syna i zonę, bez mieszkania i autem z Holandii , zakola i ubytki w uzębieniu, grzybica w butach i wężem w kieszeni -:)

Gość gość
Starzykowi sie marza mlode kobiety, a swoja traktuje jak stare buty, zuzyla sie jest stara, to na smietnik.

Gość gość
Mam 38 lat i musiała bym być bardzo zdesperowana i paskudna żeby brać się za zonatego 50 latka.

Gość gość
Najlepsze jest to że zawsze znajdzie się jakaś chętna i niekoniecznie pasztet.