Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bastamb

Le Petit Marseillais

Polecane posty

Krem pielęgnacyjny do mycia, intensywnie nawilżający z masłem shea i akacją jest świetny. Polecam! #Ambasadorka LPM

Gość gość
ambasadorka jak z koziej du.py trabka :O nawet poprawnie tej nazwy nie potrafisz napisac, a jedyne twoje dzialanie skutkuja wprost przeciwnie do zamierzonego celu, bo przez ten nachalny spam nawet sie patrzec na te butelki w sklepie nie chce :O

Pielęgnacyjny krem do ciała z masłem shea i akacją bardzo dobrze pielęgnuje suchą skórę. Zawarte w nim masło shea nawilża i natłuszcza nasze ciało, jednocześnie regenerując je i odżywiając. Natomiast akcja nadaje mu piękny zapach. Krem ma bardzo fajną konsystencję, dobrze pieni się. Skóra po nim jest jedwabiści gładka i pachnąca. Przy mojej suchej skórze krem bardzo dobrze spisuje się, ale oczywiści w połączeniu z dobrym balsamem do ciała.

Gość Agnieszka M
Kosmetyki do kąpieli LPM to pachnąca poezja! #AmbasadorkaLPM

Balsam pod prysznic Masło Arganowe, Wosk Pszczeli i Olejek Różany Le Petit Marseillais zauroczył mnie. Dobrze oczyszcza skórę, świetnie nawilża i co ważne dla alergików - nie podrażnia. Balsam delikatny, łagodny, po spłukaniu pozostawia skórę przyjemnie świeżą oraz gładką i miękką w dotyku. Polecam wszystkim, bo zapach Was zachwyci. #ambasadorkaLPM

Gość Jagoda Jadzik
Ja też jestem zauroczona Le Petit Marseillais:) #LPMAmbasadorka

Gość gość
Kosmetyki pod prysznic LPM to przyjemność dnia codziennego! #Ambasadorka LPM

Gość Paulina5555
Kocham produkt - Douche Baume de Soin Nutrition Intense (Intensywne Odżywianie, Pielęgnujący balsam do mycia "Masło arganowe, wosk pszczeli i olejek różany") To zdecydowanie jeden z moich ulubieńców spośród produktów do mycia. Cenię go za przepiękny zapach, konsystencję i to, że skóra pozostaje miękka i nawilżona przez długi czas. Absolutnie nie podrażnia, nie uczula. Mycie nim to czysta przyjemność, chciałoby się aby trwała i trwała :) Jeśli szukasz delikatnego ale skutecznie myjącego i przepięknie pachnącego produktu to gorąco polecam właśnie ten. Pozostałe wersje zapachowe również cudowne. Można sobie kupować na zmianę :) #ambasadorkaLPM

Gość ambasadorkaLPM
CUDOWNE kosmetyki. Skóra staje się nawilżona, gładka i pięknie pachnie. Polecam.

Gość gość
Uwielbiam tą firmę i ich kosmetyki :) #ambasadorkaLPM

Gość ania605
#ambasadorkaLPM Marka Le Petit Marseillais troszy się o moją skórę aby była zadbana, odżywiona i wyglądała oszałamiająco ;-)

Gość OlaF2607
#ambasadorkaLPM Jestem zachwycona nowymi produktami LPM : malina piwonia to strzał w 10 jeśli chodzi o delikatny zapach lata który pozwala mi zrelaksować się po ciężkim dniu a jednocześnie moja skóra jest gładka i nawilżona. Dwa pozostały produkty, czyli odżywczy balsam do mycia z masłem argonowym oraz intensywnie nawilżający krem z masłem shea to kolejna seria produktów, które są nie do przebicia pod względem pielęgnacji , jakości oraz zapachów. Polecam całą markę LPM !!!! <3

Uwielbiam żel pod prysznic Malina i Piwonia przede wszystkim za fantastyczny zapach, zawsze kojarzy mi się z latem.

Gość justyspj
Kosmetyki do mycia LPM są świetne. Super oczyszczają skórę, ale także i nawilżają. Skóra po nich jest delikatna, miła w dotyku, pięknie pachnie. #AmbasadorkaLPM

Gość cyntia26
Jeżeli chodzi o zapach jak dla mnie zbyt intensywny no ale ja od zawsze nie lubiłam zapachu akacji , krem przypadł za to do gustu mojej córce jest nim zachwycona, dla mnie strzałem w 10 jest malina i piwonia #ambasadorkaLPM

Gość kropkikreski
Nigdy wczesniej nie skusiłam się na produkty Le Petit Marseiilais na sklepowej półce. Dopiero przy okazji kampanii mogłam przetestować żele pod prysznic. Jestem nimi zachwycona! Pachną rewelacyjnie, są wydajne, nawilżają skórę. Na pewno do nich wrócę :) Żel intensywnie nawilżający z masłem shea i akacją to mój number one! #ambasadorkaLPM

Gość gość
Pielęgnujący balsam do mycia z masłem arganowym, woskiem pszczelim, olejkiem różanym - ten kosmetyk najbardziej przypadł mi do gustu. Pięknie pachnie i nawilża skórę chyba najlepiej ze wszystkich, które miałam okazję testować. #ambasadorkaLPM