Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

błagam was zabijcie namysłowca !!!

Polecane posty

Gość gość
jeszcze się nie znudziłeś cwelu?

Gość gość
ty jesteś wsiowy na maxa lapka.gif tak ? a ile razy byłeś na wczasach w ilu miastach byłeś w ilu centrach handlowych w ilu teatrach i ile razy w teatrze ile razy w kinie w zoo muzeum operetce /operze ile razy jezdziłeś tramwajem ile razy byłes w parku rozrywki ile razy byles na lonisku ile razy jechales tramwajem co? ps ja często glownie we wroclawiu poznaniu katowicach a w parku rozrywki kolo opola w skansenie w opolu ps ja mieszkam we wsi polkowskie a jestem bardziej miastowy niż ty ps nie umiem traktorem jezdzic nigdy nie orałem pola nie siałem zboza gnoju nie wywalałem nie kosiłem zboża nie zabijałem zwierząt w tym kur nie oprzatałem ja niedlugo zapomne jak krowa wygląda nie gadam wiejską gwara zakupy kupuje tylko w markecie swojskiego zarcia nie zjem itd ubieram sie jak ludzie z miasta ...

Gość gość
ty jesteś wsiowy na maxa lapka.gif tak ? a ile razy byłeś na wczasach w ilu miastach byłeś w ilu centrach handlowych w ilu teatrach i ile razy w teatrze ile razy w kinie w zoo muzeum operetce /operze ile razy jezdziłeś tramwajem ile razy byłes w parku rozrywki ile razy byles na lonisku ile razy jechales tramwajem co? ps ja często glownie we wroclawiu poznaniu katowicach a w parku rozrywki kolo opola w skansenie w opolu ps ja mieszkam we wsi polkowskie a jestem bardziej miastowy niż ty ps nie umiem traktorem jezdzic nigdy nie orałem pola nie siałem zboza gnoju nie wywalałem nie kosiłem zboża nie zabijałem zwierząt w tym kur nie oprzatałem ja niedlugo zapomne jak krowa wygląda nie gadam wiejską gwara zakupy kupuje tylko w markecie swojskiego zarcia nie zjem itd ubieram sie jak ludzie z miasta ... no odnieś sie gosciu od homocwela

Gość gość
PS i gościu od homocwela PS ja sie w nowym mieście szybciej odnajdę niż ty i szybciej go poznam bo mam orientacje w terenie ps całe życie od dziecka do dużych miast jeżdżę i jestem tak samo "miastowy" jak mieszkańcy miast ps umiem lepiej niż niejeden rodowity mieszczuch korzystać z miejskiej infrastruktury w tym z rozrywki nie boje sie dużego miasta bo od dziecka jeżdżę ps i nie urodziłem się na wsi tylko w mieście bo w szpitalu w Namysłowie a Namysłów to pełnoprawne miasto jak np warszawa Wrocław itd bo mimo że jest małe wg prawa ma 100 procent praw i przywilejów jak duże miasto co stego że to gmina miejsko -wiejska bo to chodzi tylko o kwestie administracyjne żeby nie było za dużo gmin ps mieszkańcy gminy namysłów chcą być gminą miejsko wiejską bo bogate miasto Namysłów utrzymuje te wsie ps Namysłów to jedno z najbogatszych miast w Polsce w dochodzie w przeliczeniu na mieszkańca jest bogatszy niż Białystok Elbląg Olsztyn Tarnów radom wałbrzych czy łódź ps NAMYSŁÓW to STUPROCENTOWE MIASTO PS I ZADNA WIEŚ Z GMINY NAMYSŁÓW NIE WCHODZI W SKŁAD MIASTA NAMYSŁÓW

Gość gość
To dlaczego ta gmina jest miejsko wiejska, skoro żadna wieś nie wchodzi?

Gość gość
jemu się nie znudzi bo jest chory psychicznie zdrowi ludzie się nudzą, psychole mają to do siebie, ze potrafią tak cały czas. To się fiksacją nazywa i ten upośledzony osobnik właśnie to ma. Z tego powodu nie ma żadnych znajomych, tak realnych jak wirtualnych, bowiem nikt się z takim czubkiem nudnym zadawać nie chce. Fora internetowe to jedyne miejsce gdzie może liczyć na jakikolwiek odzew. Pozostaje współczuć rodzicom, oni się z nim całe życie muszą męczyć, my możemy go olewać; nie czytać i nie odpisywać

Gość gość
ps te wsie wchodzą w skład gminy namysłów ale nie w skład miasta namysłów bo miasto namysłów ma 22,62 km kwadratowych i w tych 22 km kwadratowych nie ma ani jednej wsi bo gmina namysłów ma 290 km kw i 269 km kwadratowych zajmują wsie a 22,62 km kwadratowych zajmuje miasto namysłów to tak trudno zrozumieć że wszystkie wsie są poza granicami miasta? ps one wchodzą w skład gminy ale nie miasta co masz jakiś problem umysłowy że nie rozumiesz prostych rzeczy?

Gość gość
Co nie rozumiecie prostych rzeczy?

Gość gość
I co zatkało?

Gość gość
Odpisz-cie

Gość gość
ps te wsie wchodzą w skład gminy namysłów ale nie w skład miasta namysłów bo miasto namysłów ma 22,62 km kwadratowych i w tych 22 km kwadratowych nie ma ani jednej wsi bo gmina namysłów ma 290 km kw i 269 km kwadratowych zajmują wsie a 22,62 km kwadratowych zajmuje miasto namysłów to tak trudno zrozumieć że wszystkie wsie są poza granicami miasta? ps one wchodzą w skład gminy ale nie miasta co masz jakiś problem umysłowy że nie rozumiesz prostych rzeczy?

Gość gość

Gość gość