Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

7 dzień spóźnia się miesiączka

Polecane posty

Gość gość

Witam. A więc jak w temacie 6 dzien opóźnia mi się miesiączka. Jestem w trakcie brania gynalgin dopochwowe. Czy to moze byc przyczyną opóźnienia ? Dodam jeszcze ze staramy sie z partnerem o dziecko i robilam test w drugim dniu spóźnienia i wyszedł negatywny. W dodatki rzuciłam palenie i troche nerwów miałam teraz usmiech.gif nie zapowiada sie na tą miesiączkę bo nic mnie nie boli tak jak zawsze. Warto isc do ginekologa ? Czy jeszcze poczekać ?

Gość gość
Zrób test. Gynalgin bierze sie 2-5 dni po okresie, tak by kuracji nie przerwała miesiaczka. Ulotka nie gryzie.

Gość gość
oj kobietki kobietki, nie kazda spozniona miesiaczka to zaraz ciaza, mi sie kiedys 12 dni spoznil okres i tez juz chcialam wyprawke kupowac prawie : P (normalnie mam jak w zegarku )

Gość gość
No to dziś jest ten 11 dzień bez okresu testu jeszcze drugiego nie robiłam boje sie rozczarowac, ale jutro juz bede musiała zrobic i zapisac sie do lekarza, żeby wiedzieć o co chodzi :) Dalej nic nie boli a zazwyczaj już tak z tydzien przed czuje ze sie zbliża a teraz kompletnie nic :)