Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wszyscy potwierdzają że kobiety mają chore wymagania co do wyglądu faceta!!!!!

Polecane posty

Gość gość

Cytat " Przeczytałem cały jego wywiad no i co dalej,.... dalej na portalach randkowych liczy się kasa (ma zarabiać miliony) oraz wygląd (wysportowany, umięśniony model z TV). Kobiety nie czytają bzdurnych opisów więc nie ma co się produkować wystarczy zdjęcie przy BMW z gołą umięśnioną klatą i same ." kolejny cyatat "Już na studiach dało się to wyraźnie odczuć. Co innego mówią co innego robią. Mówią że nie wymagają a co do czego przychodzi to dziwnym trafem kleją się zawsze do tych NAJatrakcyjniejszych kolesi w danym gronie. I te ładne i te brzydkie. Obłuda"

Gość gość
NIE WSZYSCY. A teraz wypad.

Gość gość
Przestań jęczeć. Jesteś paskudny, więc cię nie chcą, koniec tematu.

Gość gość
gość dziś nie jestem brzydki tępaku piszę o chorych wymaganiach kobiet czytaj ze zrozumieniem

Gość gość
Wszystkie jakie spotkałem takie były

Gość gość
Tępaku to do lustra. Brzydki i tępy - załóż 60-ty taki sam temat potwierdzający twoją tępotę.

Gość gość
Gdybyś nie był paskudny miałbyś dziewczynę, a nie jęczał na babskim forum.

Gość gość
cytat "Co powinien zrobic facet zeby zdobyc kobiete? Przystojny NIC! same wejda mu do lozka. Co musi zrobic brzydki? NIC! co by nie zrobil to i tak mu zostanie reka. Co musi zrobic przecietny? CZEKAC! az panienka zaliczy kilku przystojniakow ktorzy nastepnie kopna ja w tylek po czym dopiero zauwazy przecietnego i stwierdzi ze lepiej sobie zyc z przecietniakiem ktory ja podziwia i skacze kolo jej tylka niz byc z przystojniakiem kolo ktorego ona sama musi latac, no chyba ze zrobi sobie z nim dzidziusia zeby jej nie zostawil."

Gość gość
A tępak w kółko to samo, jeden temat obraca sto razy.

Gość gość
Tak to czytaj to !!!! tępaku "Co powinien zrobic facet zeby zdobyc kobiete? Przystojny NIC! same wejda mu do lozka. Co musi zrobic brzydki? NIC! co by nie zrobil to i tak mu zostanie reka. Co musi zrobic przecietny? CZEKAC! az panienka zaliczy kilku przystojniakow ktorzy nastepnie kopna ja w tylek po czym dopiero zauwazy przecietnego i stwierdzi ze lepiej sobie zyc z przecietniakiem ktory ja podziwia i skacze kolo jej tylka niz byc z przystojniakiem kolo ktorego ona sama musi latac, no chyba ze zrobi sobie z nim dzidziusia zeby jej nie zostawil."

Gość gość
Jakżeś taki śliczny, to w piątkowy wieczór wyrywaj panny :P

Gość gość
paskudy zgryźliwy tępaku nudzisz swoimi projekcjami. jęczybuło bez perspektyw wypad.

Gość gość
Tępy jesteś tutaj tylko ty, autorze. Inteligentni przystojni mają dziewczyny/ kobiety. Ty w swojej tępocie jęczysz na podrzędnym babskim forum SAM. Tyle w temacie.

Gość gość
Mówisz o porządnych kobietach czy tylko zwykłych blacharach? ;)

Gość gość
gość dziś s********j k*****e mówie prawdę nawet psycholodzy i socjolodzy potwierdzają, że kobiety chore wymagania co do wyglądu faceta i nie tylko bo też wymagają bogatego.

Gość gość
omg znowu ten ograniczony muł

Gość gość
tak, właśnie, do lustra: s********j TĘPY NIEWYUCZALNY k*****e

Gość gość
gość dziś Tylko to są cytaty mężczyzn jakie chore oczekiwania mają kobiety czy tak trudno zrozumieć? chore macie oczekiwania wobec faceta jeśli chodzi o wygląd.

Gość gość
Nie, to ty JESTEŚ KOMPLETNIE LEWY i dlatego żadna cię nie chce.

Gość gość
już przecietny nie wystarczy musi być model, przystojniak i za takim lecą.

Gość gość
a kretyn w kółko swoje

Gość gość
Co masz za problem skończ płakać jak skończona p***a i to zmień. ;)ładny wygląd, lepsza praca to wszystko da się osiągnąć tylko trzeba ruszyć to leniwe dupsko i zacząć działać. :D

Gość gość
Hisol dziś bzdura jak nie masz ryja pięknego to granic możliwości to nici z resztą

Gość gość
Na świecie masz tyle kobiet a ciebie olała zaledwie cząstka. ;)Gdzieś tam na świecie jest twoja wybranka no chyba że ty też mierzysz w modelki to ci się nie dziwie. ;)

Gość gość
to nie tylko ja o tym piszę ale też psycholodzy i socjolodzy którzy potwierdzają, że kobiety chcą modeli, przystojniaków do związku i tylko takich oczekują! niewiarygodnie piękny który zachwyca każdą na przejściu.

Gość gość
Tak, on właśnie celuje w modelki, dostaje soczystego kopa w zad i zakłada w odwecie pierdyliard tematów, że wszystkie kobiety wymagają modela. Bo te brzydsze to już nie kobiety dla tego jęczybuły.

Gość gość
on sobie chyba trzepie pod te tematy, bo tyle tego codziennie zaklada, ze musi go to podniecać

Gość gość
jestem jedynie oburzony ogromnymi wymaganiami kobiet bo to jest chore czego nie oczekują! niech was mężczyźni zdradzają bo na nic nie zasługujecie suki :D