Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Duma i uprzedzenie 1000

Jestem niewidzialna

Polecane posty

Jestem dość ładną dziewczyną, może nie jakąś pięknością, ale dbam o siebie i wielu się za mną ogląda na ulicy. Problem w tym, że faceci, z którymi mam kontakt traktują mnie jak powietrze. Nie widzą we mnie potencjalnej partnerki, a nawet przyjaciółki. Czasem, gdy mam okazję to rozmawiam sobie z facetami w cztery oczy i jest bardzo miło, żartujemy, gadamy na różne tematy, a potem nagle on udaje, że mnie nie zna i gada z kolegami o jakiejś innej lasce, która dała mu kosza albo mu się podoba. Mam wrażenie, że nie wzbudzam zaufania, choć jestem bardzo lojalną i wierną osobą jako partner jak i przyjaciel. Mam wrażenie, że wszyscy traktują mnie "po macoszemu", zarówno faceci jak i kobiety. Przy mnie mężczyźni nie są gentelmenami, a ludzie udają, że mnie nie ma. To towarzyszy mi już od przedszkola! Całe moje życie tak wyglądało, nie spotkałam się z sytuacją żebym była dla kogoś ważna, nawet dla rodziny. Ludzie są dla mnie mili i interesują się mną, gdy czegoś chcą. Dobija mnie to ciągłe odrzucenie, bo to zdarza się za KAŻDYM razem, w każdej grupie, w której byłam. Z tego powodu mam czasem głupie myśli czy nie odebrać sobie życia (na szczęście tylko myśli). Jak sobie z tym poradzić?

Gość gość
Ile lat?

Gość gość
Mam 20 lat, jestem obecnie na studiach.

Gość gość
olej ludzi,naucz sie zyc sama,wiekszosc ludzi jest zakłamana i nielojalna,moze ich przez to razisz bo widzą ze jesteś inna,ze masz wartości,,na pewno znajdziesz swoje towarzystwo,nie poznałaś jeszcze wszystkich ludzi a,to ze jacyś ciebie odrzucają nie znaczy ze gdzies tam nie ma podobnych do ciebie którzy będą chcieli z toba utrzymywać kontakt,facetów tez jest sporo na swiecie i to różnych,nie ten to będzie inny

Gość gość
EEEE to luz , do 30 tki to będziesz mieć już co najmniej 3 związki , bez paniki jesteś dopiero u progu przygód erotyczno-miłosnych. Bądz sobą nikogo nie udawaj, jak nie straszysz wyglądem to szanse są zawsze ,głowa do góry.

Gość gość
Naucz się mówić "nie", przestań zabiegać o znajomych i być "kumplem" wsród mężczyzn. Jak jesteś kumplem, przy którym czują się swobodnie, i mówią swoim językiem, to przestajesz być kobietą. Pewnie jesteś usłużna, pomocna i dla wszystkich masz czas. Każdy to wykorzysta, ale nikt Cię nie szanuje. Bo sama się nie szanujesz.

Gość gość
chetnie odstapie 300ml moczu swieza nocna zbiorka

W jaki sposób mogę przestać być kumplem dla facetów?

Gość gość
Nie zachowuj się jak facet.

To znaczy?? Co znaczy zachowywać się jak facet? Nie palę, nie piję, nie jestem wulgarna, nie opowiadam niesmacznych dowcipów, itd.

Gość twój pan i władca
idź na siłownię głupia suko

Gość gość
glupia suka wysrala cie z ledzwi, mikrosiurku :D

A co siłownia ma do rzeczy drogi panie i władco z interesem 3 cm we wzwodzie?

Gość gość
Za mało info żeby sensownie coś poradzić ale musi być coś na rzeczy jeśli to jest powtarzalne.

Gość gość
Jedyne co narazie po tym co napisałaś mozna zauważyć To że być może narzucasz się jesteś zbyt otwarta i na siłę szukasz tego czego Ci brakuje. Może więcej wiary w siebie asertywności i będziesz inaczej postrzegana.

Gość gość
przestań sie malować i ubieraj się wg mody z lat 40 - tych ubiegłego wieku a zobaczysz że wszystko zacznie się zmieniać na lepsze .

Gość aleksandraolka
Ja też mam to samo.Chcesz się ze mną zakumplować?:)

Gość gość
Jak jesteś kumplem, przy którym czują się swobodnie, i mówią swoim językiem, to przestajesz być kobietą. x Nieprawda.Ja zawsze bylam troche chlopczyca, takim kumplem z biustem, bo dobrze sie czuje wsrod mezczyzn i oni przy mnie tez. Rozmawiaja przy mnie na typowo meskie tematy, pije z nimi piwo i opowiadam swinskie dowc**y, a mam duze powodzenie.

Gość gość
Pokaz zdjecie, ocenimy czy mówisz prawde. Masz czas do polnocy.

Gość gość
To topik z sierpnia, watpie zeby autorka jeszcze tu zagladala :)