Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jest tu jakaś wieśniaczka?

Polecane posty

Gość gość

Wiem, to dziwne pytanie, tym niemniej od pewnego czasu staram się zrozumieć zachowanie mojej dziewczyny. Więc może zacznę od początku, jestem Witold mam 39 lat, urodziłem się w Toruniu, ciepłym acz zaciekłym zakątku Europy, podczas gdy świat zalany był chłodnymi promieniami fal uranu i cezu, pozostałościami czasów 'zimnej wojny'. Otóż zauważyłem ostatnio, iż dziewczyna kryje przede mną swój rodowód. Domyślam się że pochodzi ze wsi, jednakże idąc w zaparte nie chce mi się przyznać, twierdząc, że jest z miasta. Ale nie to mnie martwi. Od pewnego czasu zachowuje się dziwacznie, chciałem więc prosić którąś z Was by potwierdziła tezę mą. To proste, porozmawiamy trochę a ja ocenię, czy to typowe zachowanie prostaczki wieśniaczki pasuje do mojej dziewczyny, czy inaczej jest, gdyż obawy mam że rogi dopina mi :( Która z pań zechce? :)

Gość gość
kłamiesz,jakby było cos poważnego to jak odwiedziłbys jej rodziców,nie wierze ze ktoś tak klamie,chyba ze tez sklamie ze sierota

Gość gość
taak,... a możesz coś jeszcze napisać? :) gdyż jak na razie podobieństw nie widzę a co za tym idzie... zdrada:(

Gość gość
Toruniu, ciepłym acz zaciekłym zakątku Europy, podczas gdy świat zalany był chłodnymi promieniami fal uranu i cezu, pozostałościami czasów 'zimnej wojny'. & Pseudomiejska grafomania autora strony 'kompleksowo.pl'

Gość gość
Powinieneś napisać o Toruniu, mieście, w którym urodził się Mikołaj Kopernik.

Gość gość
autor najadł się szaleju i piertoli od rzeczy...

Gość wieśniaczka
jezdem pytaj ;)