Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem pasztetem, nie licze na to, ze bede kogos miala

Polecane posty

Gość gość

mam beznadziejna figure... moja waga jest w normie (54 kg przy 162), ale mam masywne, oblesne nogi jak chlop, male piersi.... nie wiem jak to sie moze komukolwiek podobac, nie wyobrazam sobie pokazac sie chlopakowi bez ubrania :( moglabym schudnac, ale wtedy na gorze prawie ze nic nie mam, same kosci, a lydy takie same... doszlam do wniosku, ze nie ma sensu zebym kogos miala bo po co, jak i tak ze mna byliby tylko z litosci, a marzyli o cycatej, wysokiej, dlugonogiej zgrabnej dziewczynie....

Gość gość
Male piersi sa spoko dla mnie.gorzej z nogami,trudno mi okreslic,musialbym zobaczyc na zywo.najwazniejsza jest osobowosc ona moze rekompensowac niedoskonalosci.jak dziewczyna uprawia sport i czyta ksiazki to juz jest dla mnie sexy.

Gość gość
Ciesz sie. Zwiazki to gowno i same problemy ktore moga sie skonczyc karastrofa czyli bachorem ;/

Gość gość
wiem, tylko czasem szkoda, ze nikomu sie raczej nie spodobam i bede sama :/ no ale nic, trzeba sie przyzwyczajac... faktycznie, selekcja naturalna.. sprawie sobie kota czy cos

Gość gość
Wszystko się da zmienić tylko trzeba chcieć. ;)

Gość gość
Michałka też to czeka:P

Gość gość
poszukaj sobie jakiegoś przeciętnego fac .... a nie, sorry, przecież każda zasługuje na księcia z bajki :D

Gość gość
Mam znajoma,ktorej uroda jest skrajnie odbiega od standardow dellikatnie mowiac.i co?ona ma juz meza a ja nadal sam.wiec nie panikuj.kazdy gdzies ma swoja druga polowka.trzeba tylko ja znnalezc.

Gość gość
aha Michal nie jestem puszczalska, nei wiem skad ci to do glowy przyszlo :( puszczalskie musza byc ladne i sie podobac, ja nigdy nikogo nie mialam

Gość gość
Napisalem, ze kazdy ma gdzies na swiecie swoja druga polowka.co nie znaczy ,ze kazdy ja znajdzie.ale gdzies tam w swiecie blizszym czy dalszym taka osoba istnieje.

Gość gość
jestem daleko od standardow, wiem to,ale chcialabym sie komus podobac.. nie chcialabym ksiecia z bajki, dziwnie bym sie czula przy super przystojniaku

Gość gość
Jest ktos kto szuka kogos takiego jak Ty.ja np.lubie male piersi.ktos moze lubic grube nogi.sa miliony mozliwosci.

Gość gość
Ja ide spac.przynajmniej depiluj sobie te nogi jak mowisz,ze sa brzydkie.i sport.bieganie.rower.

Gość gość
dobranoc.. dzieki za rade, stosuje sie, tzn staram sie, ale moglabym bardziej, boje sie tylko, ze bardziej sobie rozbuduje te nogi bo sa dosc umiesnione ehhh. Gorsze maja ludzie problemy na swiecie, a mnie boli to, ze jestem nieatrakcyjna :( wiem, ze to glupie... ale serio mnie to dobija.

Gość gość
A buźkę masz ładną?

Gość gość
47 w udzie i 34 w lydce to jest gruba noga? a ty burek pasztecie co soba reprezentujesz, siwe loniaki i pasek po stringach :D

Gość gość
Podobno plaskie masywne krasnale takie piekne :D