Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak widzę u faceta obrączkę to od razu wydaje mi się malo atrakcyjnym pantoflar

Polecane posty

Gość gość

Skoro jakas go związała to jest nie jest ciekawym samcem alfa. No chyba, że udalo mu się ożenić z przepiękna modelka,ale raczej biorą na zony brzydkie szkapy lub grubaski z zezem i tlustymi włosami.

Gość gość
Też tak mam ;) jakos podświadomie uważam żonatego faceta za gorszego, wybrakowanego, nieudacznika który dał się ''złapać'' ;) i to ma swoje potwierdzenie w realu, żonkosie sa jacyś potulni, boją się żonki nawet gdy jest daleko, przestają myśleć mózgiem tylko myslą co ona by powiedziala, czy nie bedzie zła :O załosne zresztą kobiety po ślubie robią się takie same, małżeństwo niszczy indywidualną osobowość człowieka i chyba dlatego kler tak namawia do ślubów, dla nich ludzie samodzielni to problem, tak było jest i bedzie

Gość prawictwo pospolite 152
też się zawsze bałem tego , ze małżenstwo to rutyna .. Facet przestaje być atrakcyjnym kąskiem i ograniczają się jego horyzonty myślowe widzi tylko dzieci , żone .. Staje się debilem , bo tak mu wygodnie .. Allbo tak musi , nie ma wyboru

Gość gość
Dokładnie. Człowiek wolny i bezdzietny to wolna i silna jednostka, której nikt do niczego nie zmusi np do pracy bo musi utrzymać zone i dziecko itp

Gość gość
sa zwiazki gdzie zona utrzymuje sie sama , my mamy rozdzielnosc majarkowa i co wy na to frajerzy??

Gość gość
Ale przecież to nie żona usidla tylko facet sam jej się oświadcza. Dla mnie tylko mięczaki kryją się po kątach i nic wartościowego nie potrafią dać kobiecie. Wieczny kawaler to taki typowy nieudacznik.

Gość gość
A ja bym chciała ponownie mieć faceta który będzie dla mnie dobry. niestety

Gość gość
Wieczny kawaler to zależy. Jak w tym czasie wiedzie szczęśliwe życie to nie jest żałosny. Gorzej jak jest stulejarzem któremu marzy sue kobieta a nie umie zdobyć