Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gość od homocwela lublin ma mieszkancow więcej od katowic

Polecane posty

Gość gość
PS i ten pożal się boże Wrocław nie ma alei gwiazd jak opole, opole ma aleje gwiazd piosenki polskiej ps wy we Wrocławiu nie macie dni Namysłowa które są jednymi z najbardziej wypasionych dni miasta w Polsce nie macie festiwalu rockowego a Namysłów ma bo ma czochraj bobra fest nie macie rajdu po mieście pod NAMYSŁOWEM JEST TOR MOTOCROSSOWY W KRZYKOWIE PS A NAMYSŁÓW PRZED ŚWIĘTAMI JAK WROCŁAW NA RYNKU TEŻ MA JARMARK BOŻONARODZENIOWY NASZ BASEN Z SAUNĄ W ŚRODKU JEST TAŃSZY NIŻ WIELE Wrocławskich ps wiele innej rozrywki typu dyskoteki kluby spa solaria siłownie fitness i wszystkie inne są też tańsze ale tak samo wyposażone jak we Wrocławiu nasz kort tenisowy jest z******ty :)

Gość gość
gość dziś Miasto wojewodzkie nigdy nie bedzie DZIURA. a kazdy POWIAT JAK NAMYSLOW ALBO WIOSKA TYPU POLKOWSKIE byl jest i bedzie DZIURA. I ciepla woda w kranie tego nie zmieni.zrozum, ze miasta bardzo stare typu Wroclaw posiadaja wiele b.starych budynkow z czasow kiedy w miejscu namyslowa byla kaluza blota. Te obiekty sa zabytkowe i nie ma mozliwosci zmiany kabli od pradu czy rur od wody i kanalizacji. To sa ZABYTKI a nie rudery. kumasz? własnie miasto wojewódzkie piszesz a opole też jest miastem wojewódzkim a za dziure uznajesz a pisałeś Miasto wojewodzkie nigdy nie bedzie DZIURA. a piszesz ze opole to dziura mimo że miasto wojewódzkie czyli sam sobie zaprzeczasz akurat opole jest z******te i nie jest dziurą

Gość gość
wszędzie gdzie nie wchodzę to wymagają przystojnego!

Gość gość
Gość od homocwela skoro żadne miasto wojewódzkie nie jest dziurą czyli opole (stolica województwa opolskiego) też nie jest dziurą?

Gość gość
Zrozum w koncu chlopcze ze nie jedna osoba Cie tu nie lubi ale przynajmniej kilkadziesiat.nigdy w zyciu nie napisalam ze Opole to dziura.NIGDY. Uzylam tego slowa wylacznie do osady Namyslow oraz wioski Polkowskie. Przyglupie.

Gość gość
Namysłów nie jest osadą tylko miastem gościu od homocwela nie udawaj innej osoby mam ci przypomnieć ile razy pisałeś że opole to dziura i ile razy pisałeś że opole jest dziurowate? Mam ci przypomnieć nie udawaj innej osoby bo wiem że to ty piszesz

Gość gość
Zrozum w koncu chlopcze ze nie jedna osoba Cie tu nie lubi ale przynajmniej kilkadziesiat.nigdy w zyciu nie napisalam ze Opole to dziura.NIGDY. Uzylam tego slowa wylacznie do osady Namyslow oraz wioski Polkowskie. Przyglupie.

Gość gość
namysłów nie jest osadą tylko miastem zrozum to i to ty piszesz nie udawaj innej osoby dobrze o tym wiesz że pisałeś że opole to dziura ps opole to moje miasto wojewódzkie więc się od niego odp*****l i wejdź na temat powyżej i poczytaj jak bogatą i piękna historie ma namysłów

Gość gość
Chuj mnie p***bopartnerki obchodzą i pijebomodele do związku więc w*********j

Gość gość
Ch*j nas p***boNamysłów obchodzą i pij**odziury więc w*********j

Gość gość
Ch*j nas p***boNamysłów obchodzą i pij**odziury więc w*********j namysłow jest dziurą