Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powrót do formy po porodzie czas start!

Polecane posty

Gość gość

Część jestem 5tyg po porodzie mam 6kg na plusie jeszcze mimo że apetytu nie mam to nie chudnę postanowiłam wrócić do wagi sprzed ciąży czyli 58 kg .brzuszek mi spadł i zrobił się taki flaczek . A więc że jestem leniwa żadnej diety nie będę stosować wyeliminuje z diety tylko słodycze słone przekąski z codziennego spożycia i ograniczę białe pieczywo . Napoje gazowane idą w odstawkę i słodzone soki od dzisiaj woda sama do picia i takie małe moje przyzwyczajenie ponieważ jestem mamą i mam trochę nocek nie przespanych więc pozwolę sobie na mąkę szaleństwo i wypije jednego energetyką dziennie. Do tego ćwiczenia 6wwidera może nie uda mi się zgubić tych 6kg ale przynajmniej brzuch będzie się prezentować jakoś bo po schyleniu się mam taki wiszący flaczek :( a więc kto przyłączy się do mnie? Pozdrawiam i czekam na osoby mające chęć towarzyszyć mi przez 6tygodni.asia

Gość gość
W pierwszej kolejności proponowałabym poćwiczyć ortografię, bo straszny bełkot z tego twojego postu. I jeszcze ten "brzuszek" i "flaczek":O Jesteś ułomna umysłowo?

Gość gość
Gość pisze słownikiem t9 więc mogą pojawić się błędy . Nie jestem chora umysłowo nie podoba się post to ni czytaj i komentuj

Gość gość
Z wlasnwgo przykladu podam bowiem sama musialam zrzucic 5 kg i latwo nie bylo. Wiec odstaw biale pieczywo, biala make, biale makarony. Zastap je ciemnymi. Jedz co 2-3 godziny i pij wode, najlepiej pol godziny przed i po posilku. No o oczywiscie wyeliminuj slodycze, fast foody i napoje gazowane. Waga spadnie szybko i zdrowo.

Gość gość
Karm piersią i zdrowo się odżywiaj a waga sama spadnie.

Gość gość
Nie mogę karmić piersią z pr,yczyn zdrowotnych

Gość Wieslaw z Łobza
Karm dziecko i opiekuj się nim - a nie pieprzysz farmazony.

Gość gość
Wieslaw opiekujw sie dzieckiem i tez karmie ale nie piersi zdrowie mojego dziecka jest najwazniejsze

Gość gość
Ja karmilam piersia i b zdrowo sie odzywialam i nic a nic nie schudlam. Dopiero dieta pomogla!

Gość gość
gość dziś Gość pisze słownikiem t9 więc mogą pojawić się błędy . Nie jestem chora umysłowo nie podoba się post to nie czytaj i komentuj xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx T9 zjada ci kropki i przecinki? T9 za ciebie zaczyna z danie z małej litery? A wiesz, że T9 można wyłączyć? Nie kompromituj się, tłusta świnio

Gość gość
To ja się przyłączam do ciebie, tez chce popracować nad kondycja pociążową. A jak Rodzilas? Bo od tego tez zależy jakie ćwiczenia i kiedy można wykonywać. Jestem 3 miesiące po, czuje się ogólnie taka słabsza musze wzmocnić ciało to i skóra się ujędrni

Gość abigale
Nie jest łatwo wrócić do formy po porodzie, zwłaszcza, kiedy po ciężkim treningu wracasz do domu i nie możesz jak człowiek się zregenerować tylko musisz ciągle być na 100% żeby zająć się dzieckiem. Ja po treningu nie miałam siły na nic, biorąc pod uwagę nieprzespane noce zrezygnowałam z treningów bo nie dawałam rady. Kiedyś koleżanka, nie mogąc już patrzeć na moje zmęczenie i przybicie związane z niemożliwością powrotu do sylwetki sprzed ciąży poleciła mi tlen w puszcze - Oxywatt. Tak, tlen w puszce. Może się to wydawać głupie ale kilkukrotna inhalacja naprawdę świetnie działa na organizm, pomaga zwalczyć zmęczenie i podnosi poziom energii. Fantastyczna sprawa