Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zarabiam 650 zl czy mam szanse na atrakcyjna dziewczyne

Polecane posty

Gość gość

jak w temacie

Gość gość
Pod warunkiem,że sam jestes atrakcyjny.

Gość gość
zależy co dla Ciebie znaczy atrakcyjna. Dla mnie osobiście osoba o tak niskich zarobkach nie jest atrakcyjna (nie wypowiadam sie za wszystkich) - chyba ze to stan przejsciowy - nie chodzi o same pieniądze bo je mam i nie potrzebuję finansowania, ale o szerszy konspekt - małe ambicje, brak zaradności, być może lenistwo - ja tak to często postrzegam. Nie mogłabym być związku z facetem którego musiałabym utrzymywać i od którego zarabiam kilkukrotnie więcej. Dla mnie atrakcyjność to nie tylko wygląd zewnętrzny ale też inteligencja, ambicja, ciekawa osobowość i system wartości. Ale zdaję sobię sprawę że niektórzy mogą mieć inaczej. Atrakcyjne dziewczyny mają na ogół co najmniej kilku adoratrów więc raczej wybór jest. Jakbym miała cos doradzić to skupienie sie na własnej atrakcyjnosci (nie mówie o fizycznej stronie) lub obniżenie oczekiwań wobec plci przeciwnej

Gość pyśkasyśka
Jeżeli wyglądasz jak Koterba to masz szansę.

Gość gość
A co Ty właściwie robisz ze tyle zarabiasz; to nawet nie jest minimalna krajowa.

Statystycznie kazdy z nas jest atrakcyjny dla 3% populacji plci przeciwnej. Wiec wazne, zebys sposrod tych 3% dla ktorych jestes atrakcyjny, znalaz ta, ktora bedzie atrakcyjna tez i dla ciebie. :)

Gość gość
Oczywiscie ze tak. Wsrod biednych kobiet jest bardzo duzo ladnych. Uroda w mlodym wieku to POWSZECHNE zjawisko. ladne sa corki alkoholikow , corki sprzataczek, itd. Bardzo trudno jest o madra i ladna dziewczyne. Jesli jest jeszcze wyksztalcona i obyta, to NIE MASZ ZADNYCH SZANS, takie dziewczyny to rzadki towar.

Gość gość
A czy córka alkoholika lub sprzątaczki jest gorsza? Są różni alkoholicy, a sprzątaczka nawet jeśli niezbyt lotna może urodzić wybitnie inteligentne dziecko. Tylko idioci tak szybko oceniają innych.

Gość gość
Chodziło o POZIOM ZYCIA, a nie inteligencje. Naucz sie czytac ze zrozumieniem, żebyś ogarniała zanim... zaczniesz podskakiwać.

Gość gość
Jesteś niepełnoletni lub wykonujesz niewolniczą prace bo nie da się zarabiać aż tak mało. ;P

Gość gość
gość dziś A czy córka alkoholika lub sprzątaczki jest gorsza? Są różni alkoholicy, a sprzątaczka nawet jeśli niezbyt lotna może urodzić wybitnie inteligentne dziecko. Tylko idioci tak szybko oceniają innych. Xxx Właśnie, ale szkoda im tłumaczyć bo tutaj same noblistki przecież