Gość kotek923293 Napisano Sierpień 20, 2016 hej mam ofertę pracy dorywczej z agencji pracy.Mam wykladac towar w supermarkecie.:) CO dziwne proponują umowę o dzielo (?!). DO tej pory pracowałam dla innej agencji przy wykladaniu,ale byla to umowa zlecenie.,warunki byly jasne i przejrzyste.(w sumie to krecilam sie po sklepie i udawałam ze cos robię :D ). Z umową o dzielo mam 1 raz do czynienia. Ktoś mi moze cos poradzic?JAk wyglada taka umowa?jest to umowa smieciowa,Nie bede zgloszona do zadnego ubezpieczenia?:( Mam niby zaznaczone liczbę godzin do pzrepracowania w miesiacu i godzinę stawienia sie do pracy.ALe przeciez chyba w umowie o dzielo nie ma sie normowanego czasu pracy???? CZy będę mogla zlozyc wypowiedzenie takiej umowy? W umowie o dzielo chyba nie mozna tak napisac -konkretne dni pray,konkretne godziny,czas itp,bo chyba liczy sie efekt takiej pracy...?czy w umowie o dzielo pracodawca pisze do kiedy jest wazna umowa??? prosze o poradę kogos obeznanego w temacie.ja jestem zielona...a kase proponują niezlą :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach