Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

golicie srom na zero dla swoich mezow?

Polecane posty

Gość gość

moj za godzinke wraca z pracy juz dzwonil , ja gole sie :p ide zaraz zrobic sie na bostwo

Gość gość
nie zapomnij wydepilować anusa, bo nie ma nic bardziej obrzydliwego niż baba wypięta na pieska z włosami w DÓPIE...:O

Gość gość
Moj lubi nature, na poczatku nir mialam tam nic i powiedzial ze bardziej sexy bede wygladac tam z wlosami. Nawet mi zakazal golic sie. Nie umialabym tak wiec zostawiam wlosy u gory, przycinam je a dol caly gole

Gość gość
Ja zawsze golę na zero, ale przede wszystkim dla siebie. Nienawidzę tam włosów i uważam, że są tak samo obrzydliwe jak te pod pachami. Co kto lubi.

Gość gość
tez tak uwazam

Gość gość
Nie, bo jakiej metody bym nie zastosowała to jestem tam mega podrażniona potem i nawet bawełniane majtki mnie urażają.

Gość gość
Na zero obrzydzaja mnie tam wlosy,nie wierze ze nawet dbajac o higiene nie sa pozlepiane od sluzu czy czegos

Gość gość
wlosy smierdza moczem i sluzem

Gość gość
Nie gole, bo nie podoba mi się jak cała cipka jest na wierzchu. Ładniej jak jest nieco zakryta wloskami :) Na pewno nie golilabym się dla widzimisię męża :P A drugi powód to nie zamierzam mieć zakażeń, każdy gin powie ze golenie naraża na infekcje! A jak komuś śmierdzi, to znaczy że nie dba dostatecznie o higienę. Dla przykładu tylko powiem że moja koleżanka która goli na zero, jak tylko ściąganie spodnie to już czuć smrodek, jakby wymieszany zapach ryby z moczem, bleeeee.

Gość gość
ja dbam o to aby wloski byly ladnie przystrzyzone natomiast linia bikini wewnetrzna czesc ud ma byc gladziutka , wydepilowana moj maz tak uwielbia i ja tak dobrze sie czuje

Gość gość
nie dla meza, dla siebie.

Gość gość
Ja najbardziej lubie jak cipka ma waski pasek wloskow na gorze . Sam tez mam ogolone jajka i tylko waski pasek na lini k***ska.

Gość gość
my kobiety tez lubimy zadbane miejsca intymne u panow , moj maz goli jajka i przycina wloski w okol penisa inaczej nie ma co liczyc na lizanko

Gość gość
Dokladnie uwielbiam lizac cipke taka jak opisalem z paskiem. 6/9 jest super jezyk w cipce i k***sek w kobiecych ustach.

Gość gość
a pozniej calujesz sie z wlasnym kuatasem buehehheheeheh smacznego :D

Gość gość
a co? ma sie calowac z innym k****sem? skoro jego panna od tego kut/asa nie umarla dlaczego on mialby umrzec?

Gość gość
nono z tym ze tylko qrwy robia loda. normalne kobiety tego nie lubia i a normalni faceci ktorzy kochaja i szanuja swoje kobiety nie dadza im tego zrobic :)

Gość gość
gość dziś --- gdyby choc jedna tobie chciala zrobic tego loda, to zaraz bys zmienil zdanie 😴 ale kogo obchodzi twoja opinia? :)

Gość gość
taaaaa a te nie qrwy to daja tylko dla prokreacji pod koldra po bozemu a ja tam lubie byc qrwa w lozku dla mojego meza

Gość gość
nono wiedzialam ze sie qrewki odezwa i beda sie bronic. prawda jest taka ze wasi faceci was nie kochaja i nie szanuja oraz traktuja jak dziury do rzniecia. milego zycia z tymi idiotami. :)

Gość gość
mojemu "idiocie" to ty mozesz buty lizac

Gość gość
o sfrustrowana alfa i omega sie odezwala :D oj jak dobrze, ze ty lepiej wiesz, w twojej samotnosci i odrzuceniu przez wszystkich musisz sie jakos trzymac by nie zatonac. smutne.

Gość gość
Ja mam na zero bo mąż uwielbia lizać a ja lepiej czuję jego język.

Gość gość
qrwy qrwy qrwy :D tepe dziury do rzniecia :D

Gość gość
a twoja matka trolu jak cie splodzila czyzby nie byla przypadkiem zerznieta? i takiego "bidaka" prawika sfrustrowanego wychowala

Gość gość
nie dorastacie do piet normalnej dziewczynie :) i nie wiecie co to normalny seks dwoch kochajacych sie osob :) szmaty, zaluje ze weszlam na to posrane forum papa "prawiki" :D

Gość gość
To ja facet z peskiem wloskow na kutasku. Nie mam stalej partnerki i wiem ze wszystkie kobiety,oczywiscie te ,ktore ja spotkalem. Bardzo sie podniecaja podczas lizania cipki i chetnie lapia za twardego kutaska. A cala gromada walikoniow ,ktora moze tylko widziala cipke na zdjeciu niech spada i nie pierdzieli takich pierdol. Mcie racje dziewczyny trzeba dbac o higiene i nie ma co sie blokowac 6/9 to wspaniala pozycja. Oboje partnerzy maja mase przyjemnosci. Marcin.

Gość gość
"To ja facet z peskiem wloskow na k***sku." LECZ SIĘ..

Gość gość
nigdy nie widzialam faceta z wloskami na k*****e :O