Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

umowa o dzieło

Polecane posty

Gość gość

hej mam ofertę pracy dorywczej z agencji pracy.Mam wykladac towar w supermarkecie.usmiech.gif CO dziwne proponują umowę o dzielo (?!). DO tej pory pracowałam dla innej agencji przy wykladaniu,ale byla to umowa zlecenie.,warunki byly jasne i przejrzyste.(w sumie to krecilam sie po sklepie i udawałam ze cos robię smiech.gif ). Z umową o dzielo mam 1 raz do czynienia. Ktoś mi moze cos poradzic?JAk wyglada taka umowa?jest to umowa smieciowa,Nie bede zgloszona do zadnego ubezpieczenia?smutas.gif Mam niby zaznaczone liczbę godzin do pzrepracowania w miesiacu i godzinę stawienia sie do pracy.ALe przeciez chyba w umowie o dzielo nie ma sie normowanego czasu pracy???? CZy będę mogla zlozyc wypowiedzenie takiej umowy? W umowie o dzielo chyba nie mozna tak napisac -konkretne dni pray,konkretne godziny,czas itp,bo chyba liczy sie efekt takiej pracy...?czy w umowie o dzielo pracodawca pisze do kiedy jest wazna umowa??? prosze o poradę kogos obeznanego w temacie.ja jestem zielona...a kase proponują niezlą ...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować