Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 172cm i waze 55 kg, ile schudnac by byc fit?

Polecane posty

Gość gość

Mam 5 kg nadwagi, tak uwazam. czy 50 kg to juz fit?

Gość gość
Naprawde tak sadzisz czy to provokacja? Mam 170 cm wzrostu i waze 54 kg i wydaje mi sie,ze to akur a nie nadwaga,niektorzy wrecz uwazaja,ze jestem za chuda...coz,zalezy od budowy ciala. Mysllisz,ze to tak ladnie nie miec cycka ani pupy tylko kosci? Co sie szczypiesz,zejdz na 40 kg,nie zaluj sobie :-)

Gość gość
prowo. :) Mam 162 cm wzrostu, ważę 52 kg i nie chcę mniej, bo mówią mi, że wyglądam jak dziecko z etiopii. Wolę nie wiedziec, jak Ty wyglądasz z takim wzrostem. Mięsnie ważą wiecej niż tłuszcz. Rób masę, potem rzeźbę i nie patrz na wagę. Wtedy bedziesz wyglądać ''fit'' ,

Gość Efa Chodakofska
No tak z 20 kg przydałoby się zrzucić kochana :classic_cool:

Gość gość
172cm 55kg jesteś chudziutka jak patyczek.

Gość gość
Nie jestem chudziutka jak patyczek, lecz szczupla. Zadbana kobieta powinna byc szczupla. Wylewajace sie zwaly schabu spod bluzki nie sa ani atrakcyjne ani kobiece.

Gość gość
kOCHAM TAKIE PATYCZKI

Gość gość
Zaloxylas ten temat aby sie dowartosciowac? Nie nad sylwetka popracuj a nad zwichrowana psychika.

Gość gość
na takiej suchej dopie facet dostanie odcisków...

Gość gość
Kiedys sama tal wygladalam 171/55 za czasow nastolatki :-P teraz tu i ówdzie troche przybylo 20+ :-P i jakos nie narzekam nawet na powodzenie u plci przeciwnej :-) jak to mowia " prawdziwy mezczyzna nie pies na kosci sie nie rzuca";-) Autorko jestes szczuplutka nie odchudzaj sie bo z czego? Z kosci na osci? Pozdrawiam :-)

Gość gość
Chcialabym byc fit:) mam szczupla sylwetke wiec nie musze sie dowartosciowywac, a do kosci mi daleko, jednakze to jeszcze nie fit. Nie dla faceta to wszystko, nie obchodzi mnie na co faceci leca, bo nie interesuja mnie oni. Chce byc ladna dla samej siebie, swietnie wygladac i dobrze sie czuc. Chce wygladac idealnie!

Gość gość
Z autorką to nawet nie ma co dyskutować, to jakieś prowo, no chyba, że ma sam tłuszcz bez mięśni, to może i wygląda grubo x gość 12.33 - wagę masz idealną (wzrost - 110)

Gość gość
Autorko figurę masz idealną. Takie kobiety mnie podniecają nawet jak mają brzydki ryj.

Gość sens891
Jesteś szczuplutka nie odchudzaj się bo po co;) ja musiałam się odchudzać ważyłam 90kg! 168cm więc to jest dużo ale dałam radę dzięki wsparciu suplementacji African Mango http://afrikanmango.pl