Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oburzonapara

TEŚCIOWA STRZELA FOCHY

Polecane posty

Gość oburzonapara

Witam. Mamy problem z narzeczonym. Moja teściowa ,jego matka. Co sobotę chcę żebyśmy przychodzili na obiad lub grilla. My ciężko pracujemy i jak mamy wolne chcemy po prostu spędzic czas razem. Moja teściowa (przyszła teściowa) tego nie rozumie. Strzeliła focha ,że nie przyjdziemy. Jesteśmy młodzi mamy po 22,23 lata. Spędzamy bardzo mało czasu ze sobą a kiedy jest już okazja to telefon od niej. Dzwoni do puki nie dobierzemy. Mamy dość już. .czytałam pewien artykuł, że na fochy teściowej nie powinno się zwracać uwagi, nie przejmować się tym. . my już na prawdę mamy dość jej. .

Gość oburzonapara
do puki nie odbierzemy telefonu*

Gość gość
normalnie jej powiedzcie ze chcecie być sami albo jedziecie np do Wisły na weekend i tak co weekend wymyslajcie jakiś wyjazd

Gość oburzonapara
no to praktycznie co sobotę coś wymyslamy a ona fochy strzela i próbuje na uczucia syna wejść. .tylko ze on taki głupi nie jest i wie że ona specjalnie to robi. .masakra. :/ .

Gość gość
ale macie problemy... oj, oj, oj...

Gość gość
puki? co to za słowo?

Gość gość
do puki nie odbierzemy telefonu x Nie wypowiadaj się, dopÓki nie kupisz słownika ortograficznego.

Gość gość
oj olej to, wazne ze twoj facet to widzi i nie jest maminsynkiem, nie leci na kazde jej zawolanie. Po prostu raz w miesiacu jedzcie do niej i starczy, a reszte, mowicie ze macie plany. W jednym miesiacu wy do niej, w drugim ona do was. Wilk syty i owca cala. A pozostale weekendy odpowiadacie "mamy juz plany".

Gość gość
fajnie że facet jest za tobą a nie za mamusią