Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Panowie, jakie buty na kobiecej stopie wam sie najbardziej podobaja?

Polecane posty

Gość gość
Nie piszcie. Wirusy

Gość gość
https://www.primamoda.com.pl/kolekcja-damska/czarne-czolenka-ze-skory-licowej-23989.html#prettyPhoto/4/ c https://www.primamoda.com.pl/kolekcja-damska/koralowe-czolenka-ze-skory-licowej.html#prettyPhoto x x tu masz normalne piekne buty, a nie jakies reklamy tandetnych platform. po co komu platformy/ jakbym pracowala w burdelu to bym kupowala, a normalnej babie po co takie? chyba tylko 1 para do niedzielnego seksu z Mietkiem :D

Gość gość
Ja jestem facetem i te z allegro które ktoś tu wstawil są ohydne. Dobre dla blachar i dziwek. Natomiast reszta jak najbardziej ok.

Gość gość
W ogóle cena mowi sama za siebie za 35 zł wstawiasz buty i dla ciebie to luksus? Tanie chińskie gowno do tego przepaskudne a obcas się takiej laluni zlamie przy pierwszym wyjściu i to dopiero będzie żenada :D

Gość gość
A mi się te z allegro podobają. Lubię takie szpilki u kobiet, zwłaszcza znoszone, można takie wąchać i lizać.

Szukasz eleganckiego obuwa do biura? Polecam botki w bardzo wysokim połysku wykonane z czarnego materiału. To Eska 855. Produkt dostępny jest w sklepie internetowym CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Musisz je mieć.

Szukasz eleganckiego obuwa do biura? Polecam botki w bardzo wysokim połysku wykonane z czarnego materiału. To Eska 855. Produkt dostępny jest w sklepie internetowym CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Musisz je mieć.