Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

magicbody1995

odchudzanie przed ślubem, 90 day body challenge

Polecane posty

Witam. :) Wielu ludzi dostrzega jakieś niedociągnięcia w tym jak wyglada u jednych jest to tusza której chcieli by się pozbyć, a u innych problemy z cerą lub blizny, problemy z paznokciami czy włosami... Każdy ma coś co chciałby w sobie zmienić dlatego ja wyciągam pomocną dłoń do tych wszystkich ludzi chcących coś zmienić w sobie :) Otrzymacie od nas: * Plan treningowy & żywieniowy * Przepisy oraz listę zakupów *Osobistego trenera online * Online fitness kurs * Wasza wymarzoną sylwetkę Dotyczy całej Europy, USA, Australii

Gość gość
A po ślubie możesz być jak ta tramwajarka z PO!

Gość Zdrowieprzedewszystkim
Najważniejsze Jest Odchudzanie Zdrowe i Skuteczne Bez jo-jo. Moje drogie cały czas apeluję nie stosujcie tabletek i proszków to bardzo szkodliwa chemia typu DNP czy Chiński Meizitang, błędne koło, pewna choroba i efekt jo-jo!!!. Różne diety typu: Dieta proteinowa dr Dukana, Dieta 1000 kalorii ,Dieta 1200 kcal, Dieta 1500 kcal i inne prowadzą do odwitaminizowania i odmineralizowania organizmu z powodu mono-diety to bardzo nie zdrowe. Z własnego doświadczenia jeżeli już to zachęcam do zaparzania i picia naturalnego suszu Ziół Tybetańskich ale tylko suszu i oryginalnych Tibetan Herbs. Nigdy tabletki czy proszki typu DNP, Meizitang, Zelixa, T3, Retard, Alli, Term Line, Colominal, Vitaslim, Alveo, Elvia, Lida, Linea, Sibutril, Sibutramin, Adipex Novoslim, Asystorslim, Meridia i …..itp TRUCIZNY. TO TOKSYCZNE (CHIŃSKE I NIE TYLKO) ALE ZAWSZE CHEMICZNE SRODKI. Stosujcie zawsze tylko parzony naturalny susz ziołowy oraz dodatkowo oprócz ziół trochę ruchu to naprawdę klucz do szybkiego i zdrowego schudnięcia bez jo-jo no i oczywiście mądre efektywne odżywianie. Światowa organizacja zdrowia ( WHO ) oficjalnie uznała zioła Tybetańskie za zdrową naturalną i bardzo skuteczną metodę odchudzania oraz skuteczny sposób zmiany metabolizmu człowieka na szybki nagradzając je w 2013 roku pierwszym miejscem w kategorii – „Natural Product for Slimming”. Ja ostrzegam przed chemią a namawiam na naturalny susz ziołowy TibetanHerbs , ponieważ przez 5 miesięcy bez diet i bez wyrzeczeń pijąc Tybetańskie Zioła i dbając o trochę ruchu schudłam i odmieniłam naprawdę swoje życie.

Produkty Juice Plus są wyprodukowane w całości z owoców i warzyw i są bardzo zdrowe dlatego są polecane przez dietetyków jak i również są polecane jako nieliczne dla kobiet karmiących, w ciąży jak i dzieci :) . Więc można im w 100% zaufać są poprostu ułatwieniem dla normalnych śmiertelników którzy nie mogą zjeść takich ilości owoców i warzyw w ciągu dnia bo to nie realne wpływają bardzo pozytywnie na organizm a dzięki naszemu wsparciu i opracowanym planie treningowym jak i diecie pozwalają wykreować ciało do zamierzonych celów. Produkt jak już wspominałem ma bardzo pozytywne działanie na organizm w odróżnieniu od innych produktów na rynku... A sama informacja, iż można je stosować podczas karmienia piersią i ciąży już jest ogromnym plusem bo widzimy że działa pozytywnie na organizm, a nawet kobiety używające naszego produktu czują się lepiej podczas trwania ciąży, także sami możecie sobie odpowiedzieć czy nasz produkt jest godny zaufania :) .

Gość gość
co mnie to bchodzi

Gość Ewka912
Oj wiem coś o odchudzaniu przed ślubem;) również chciałam wyglądać pięknie;) a miałam do zgubienia 32kg;) myślałam,że tego nie osiągnę ale udało się o to tylko dzięki mojej koleżance która poleciła mi suplement Afrykańskie Mango http://szczupla-kobieta.pl i dzięki niemu plus regularne posiłki i spacery wieczorne zrzuciłam w 3 miesiące 32kg;) miny znajomych bezcenne;)

Gość gość
Sama odchudzałam sie do ślubu kilka miesięcy temu, ale chcę Wam polecić fajny zabieg, dzięki któremu szybciej osiągniecie cel;) Nazywa się drenaż limfatyczny i robi się go już na początku diety. Znacznie przyspiesza chudnięcie:) Fajne jest też to, że pozbyłam się obrzęków, które nie wiem skąd się wzięły. Polecam Klinikę Urody i Pięknej Sylwetki na Bemowie, tam robiłam ten zabieg:)