Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anonimowyanonim1234

Problem z zębem.

Polecane posty

Witam wszystkich serdecznie otóż mam problem z zębem zeszło mi na nim szkliwo i jest czarny ;/ :( ogólnie mnie wcale nie boli ani nic z tych rzeczy bardzo chciałbym go naprawić o ile jest to możliwe jeszcze. Jak trochę mocniej wezmę to czuć, że się trochę rusza :( czy nadaje się on jeszcze jakoś do naprawy czy tylko wyrwanie? Dodam że panicznie boję się iść do dentysty :( Czy jak się rusza trochę to jest szansa że korzeń jest zdrowy ? Dziękuje za wszystkie wasze odpowiedzi.

Gość gość
Jak sie rusza to raczej nie jrst problem samego zeba czy jego korzenia tylko przyzebia. Przy zdrowym przyzebiu zeby sie nie ruszaja. I nie wyczyniaj cyrkow ze strachem przed dentysta, jest 21 wiek i wszystko jest bezbolesne.

Gość gość
Dentysta to prawdziwe zejscie do piekiel !!! Beda jeszcze cos krecac, mam nadzieje ze mozna uzywac duzo glupiego jaska!

Gość gość
Jakie zejscie do piekiel co ty opowiadasz? To do kogo ty w ogole chodzisz?? Ja uwielbiam wizyty u mojego dentysty, kawa, woda z lodem, pokoj relaksacyjny, rzetelna diagnoza i leczenie a zeby coraz piekniejsze. Na litosc boska jaki glupi jas?? Zwykle znieczulenie to standard i niczego nie czujesz. Moze czas zmienic dentyste w twoim przypadku skoro masz takie doswiadczenia