Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

boze co te mlode dziewczyny wyprawiaja i to sa czyjes corki

Polecane posty

Gość gość

jakos na dniach ogladalam ( za duzo powiedziane ) przelecial mi odcinek warsaw shore ( nie wiem czy dobrze napisalam) moment kiedy dziewczyny z dyskoteki normalnie bez krepacji kopulowaly w kiblu albo na lozy a jedna o******ela kretnowi z ekipy jak ten szczal i w tym momencie mnie zemdlilo , wziela do buzi fiuta zaraz po oddaniu moczu :o

Gość gość
A mnie przeraza to co ty wyprawiasz, nie dosc, ze ogladasz gowna w tv to jeszcze wierzysz ze to prawdziwe zycie.

Gość gość
wziela do buzi fiuta zaraz po oddaniu moczu x a ty rozwaliłaś nogi na porodówce, możliwe że się zesrałaś i inni musieli na to patrzec za psie pieniądze , pewnie darłaś morde i atakowałas personel jak to mają w swoim zwyczaju ciężarówki

Gość gość
kolejna dewotka

Gość gość
dewotka ??? bo uwazam ze seks w ciasnym sraczu na dyskotece z kolesiem ktorego sie nawet nie zna to cos okropnego albo ze ssanie fiuta brudnego po szczochu jest obrzydliwe no to sory ! moge byc dewotka ps dziecko mam jedno i z cc wiec skucha, nie zesralam sie i nie darlam mordy jak twoja matka

Gość gość
Ja tego nie oglądałam nawet nie ma moje nerwy podobno kur ...okrutne. czyjejes córki a w przyszlosci niestety matki.

Gość gość
haha baby są zayebiste jak się drapią !

Gość gość
w przyszlosci czyjes zony :) :)

Gość gość
nie pamięta kura jak jajkiem była

Gość gość
To niewazne, bo juz przestalam sie dziwic, po przeczytaniu twojej prostackiej odpowiedzi na tak samo prostacka zaczepke. Niektorzy widocznie maja mniej inteligencji, czy wyobrazni, jak te twoje przyszle matki.

Gość gość
A faceci to co swieci? Rozumiem ze kazda chciałabym taka męska k***e za meza?

Gość gość
no dawać skarby moje pokrzyczcie sobie jeszcze !

Gość gość
Jako jajko nie dawalam du/py w kiblu na dysce i nie robilam loda nieznajomym :P Rozumiem ze ty to robilas, skoro masz takiew spomnienia ? Nic dziwnego, ze dla ciebie to " normalka "...

Gość gość
Autorko a dlaczego oceniasz tylko dziewczyny? Co z facetami? To tez jest kogos syn , przyszły ojciec i maz?

Gość gość
Facet może, kobieta nie :D Z choinki się urwałaś? Tak samo kochanica niszczy komuś małżeństwo bo oplątuje biednego i niewinnego mężusia, tak samo jak facet porzuca wlasne dziecko to pewnie suka go na brzuch złapała. x Aż śmiech bierze, ze taki pustostan przeżywa to co się dzieje w wymyślonym programie a na siebie nie patrzy.

Gość gość
Akurat faceci to wszyscy są tacy sami. Wystarczy pokazać kawałek cycków albo dupy i już zrobi wszystko. Ale że kobieta?

Gość gość
nie mam dobrego zdania o tych mlodych facetach ale faceci tak maja taki typ , ten typ tak ma a jednak kobieta powinna miec szacunek do siebie i swojego ciala

Gość gość
Nie macie większych zmartwień? Mnie się też to nie podoba, ale takie rzeczy się wyprawiają teraz i nic na to nie poradzicie. Chcecie zobaczyć takie sceny na żywo, to przejdźcie się w okolice najbliższego klubu, dyskoteki. Normalnie jak w Magaluf na Majorce, albo Arenal dla ubogich ☺☺☺

Gość gość
A co to za różnica czy robi się loda nieznajomemu czy mężowi? jeden ch*j.

Gość gość
Tacy faceci to też dzifff.karze wszyscy w tym programie sa siebie warci. Zasługa rodziców wpoic im takie wartości. Rzy.gam

Gość gość
chodzi mi o to ze takie zachowanie u faceta tak bardzo nie dziwi bo mezczyzni to sa genetyczne prymitywy a kobieta powinna jednak byc madra , nikt nie broni sie dziewczynom wytanczyc czy napic drinka ale myslalam ze dziewczyny takich typow unikaja ze taki k***s glupi budzi u mlodej kobiety obrzydzenie a one tak pyk pyk z jednym do kibla z drugim do kibla czy one chociaz czerpia wyrazna przyjemnosc z takiego kiblowego rzniecia????

Gość gość
jak się ożenię to będę mocno kochał w pupe żonę kolegi a to samo będzie robił z moją kobietą , na koniec zfinalizujemy tranzakcje w ich ustach

Gość gość
A co to za różnica czy robi się loda nieznajomemu czy mężowi? jeden ch*j. x no jak dla ciebie to jeden chuj to sory :o

Gość gość
i chuuj !!!

Gość gość
Przecież to kręcą w wielu krajach, leciała ekipa skądśtam, amerykańska, brytyjska i inne łajdaki i oblechy, Warsaw Shore to cienkie Bolki przy tamtych

Gość gość
no wlasnie, ciekawe co na to rodzice tych "ekipowiczow" ja bym po takim czyms syna lub corke z rodziny wypisala i zamki w drzwiach pozmieniala

Gość gość
Autorko, to są nawet czyjeś wnuczki.

Gość gość
Jesli te dziewczyny sa wychowywane w mysl takiego schizofrenicznego 'facetowi wolno, bo jest facetem a faceci tacy sa, a ty masz sie szanowac', to ja bym sie nie dziwila, gdyby sie z szympansami puszczaly, a co dopiero z mezczyznami.

Gość gość
no ale tak wlasnie jest ten swiat od poczatku urzadzony

Gość gość
chciałbym zobaczyć te mamuśki teraz co tu piszą bawiące się ze sobą w lesbijskiej orgii !