Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ludzie w internecie mnie lubią, a w realu nie mam żadnych znajomych

Polecane posty

Gość gość

nawet jednej kolezanki...dlaczego tak jest?

Gość gość
a ja mam odwrotnie:))

Gość gość
Ty sobie tylko wmawiasz, że ktoś z internetu, Cię lubi. W rzeczywistości WSZYSCY mają Cię dokładnie w d_pie. W internecie udajesz kogoś lepszego. Inni TOLERUJĄ Cię, bo nie wynikają z tego żadne zobowiązania. W każdej chwili, mogą wyłączyć kompa i przestać Cię oglądać. W realnym życiu, Twoja obecność im przeszkadza, dlatego są bardziej asertywni i konkretni. Można wierzyć w przyjaciół z netu, w krasnoludki, w UFO, a nawet gadającego konia. Nie zmieni to tego, że będą to tylko złudne iluzje.

Gość gość
gość dziś x widać, że na kafe zostały jeszcze inteligentne osoby :classic_cool:

Gość gość
Rusz tyłek zza komputera i zainteresuj się innymi ludźmi.

Gość gość
Masz brzydki ryj ?

To może przerzuć sie z reala na tesco? :D żartowałam.Widocznie wiecznie siedzisz przed kompem to i nie ma sie czasu na nawiązanie relacji w swiecie rzeczywistym.Albo paralizująca niesmiałosc...

Gość gość
W internecie też nie masz :D:D

Gość gość
A co to za wyznacznik bycia lubianym? Masz jakas traume z podstawowki?

Gość gość
Ile masz lat? może się poznamy?

Gość gość
"To może przerzuć sie z reala na tesco? smiech.gif żartowałam.Widocznie wiecznie siedzisz przed kompem to i nie ma sie czasu na nawiązanie relacji w swiecie rzeczywistym." Nie jestem autorką, ale mam ten sam problem. I powiem Ci, że to prawda, że ciągle siedzę przed kompem, ale to nie jest przyczyna mojej samotności, lecz skutek. Inaczej mówiąc: siedzę przed kompem, bo nie mam nikogo, a nie: siedzę przed kompem i z tego powodu nie mam nikogo. Ileż to razy wychodziłam do ludzi i spotykałam się z odrzuceniem.

Gość gość
Hehe mnie ludzie maja w doopie, nie wazne jak sie zachowuje, jaka mam osobowosc (zmienialam kilkakrotnie) , teraz sie nie p*****le, mysle I patrze na siebie , zadaje tylko z kilkoma osobami, nie musze byc popularna To fakt, ze mialam wiecej znajomych jak bylam szczuplejsza , tzn ze ludzie patrza na wyglad, kase .

Gość gość
A skąd wiesz że cię lubią? Gdyby cię lubili to mieliby ochotę przenieść znajomość do świata realnego. Poza tym internet rządzi się swoimi prawami, tu można być kim tylko się zechce.

Gość gość
gość dziś ...Ileż to razy wychodziłam do ludzi i spotykałam się z odrzuceniem... x Bo Ty nie chciałaś dać ludziom czegoś od siebie, ale zagarnąć ich cenny czas :P. Gdy widzę sąsiada z ciężkimi siatami, to otwieram i przytrzymuję mu drzwi, do bloku. Potem te, na klatce schodowej i drzwi z windy. Następnym razem on kłania mi się i rozmawiamy w windzie o pierdołach :). W ten sposób poznaje się ludzi, zwanych później znajomymi :). x Ostatnio jechałem skorzystać z ciekawej promocji. Chwilę wcześniej, rozmawiałem ze starszą sąsiadką. Zaproponowałem, że przy okazji, kupię dla niej tą przepyszną kiełbasę, w doskonałej cenie i za godzinę wrócę i przywiozę . Kiedyś nie zdążyłem do urzędu, z bukietem pięknych kwiatów. Do poniedziałku padłyby. Poszedłem do sąsiadki i dałem jej. Mi te kwiaty, tylko by przeszkadzały, a kobieta zawsze się z kwiatów (szczególnie tak pięknych :) ) ucieszy. Masz tu dwa proste grypsy :D, jak zdobyć życzliwych, uśmiechających się do Ciebie znajomych :).

Gość gość
gość dziś ...A skąd wiesz że cię lubią? Gdyby cię lubili to mieliby ochotę przenieść znajomość do świata realnego... x Wszystkie moje netowe sympatie, przeniosły się do świata bardziej realnego (np. telefonicznego), albo pokazały, że nie są prawdziwymi sympatiami.

Gość gość
Do gościa z Jak to nie dałam nic od siebie? Byłam dobra i pomocna, ale dla nich było to za mało. Podziękowali mi jedynie, gdy coś dobrego dla nich zrobiłam i poszli w swoją stronę.

Gość gość
gość dziś ...Jak to nie dałam nic od siebie? Byłam dobra i pomocna, ale dla nich było to za mało. Podziękowali mi jedynie, gdy coś dobrego dla nich zrobiłam i poszli w swoją stronę... x A Ty oczekiwałaś, że za przytrzymanie drzwi, zaproszą Cię na obiad, i będą wielbić dozgonnie :P.