Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Życiowy problem przez wygląd penisa

Polecane posty

Gość gość

Ok postaram się krótko chociaż nie wiem jak sie zabrać za taki temat. Spotkałam po latach kumpla z którym znam się od dziecka, wyemigrował, nie mieszka w pl, przyjechał na krótko, spotkaliśmy się i po paru drinkach wyszła na jaw jakaś masakra. Otóz facet już 30 letni chyba tak naprawdę nigdy nie miał kobiety. Kiedyś podobno próbował jak każdy ale laski uciekały z krzykiem bo jak sam twierdzi ma poważny defekt i nie chce mu sie z tego powodu dłużej żyć. Od słowa do słowa przenieśliśmy się do niego do hotelu i postanowiłam zobaczyć ten defekt. Ja też nie jestem już dzieckiem i niejedno widziałam ale z czymś takim się nie spotkałam. Facet jest biały a penisa ma ciemnego i ta różnica kolorów jest bardzo duża aż nieprawdopodobna. On sam jest blondyn o jasnej skórze i takiej że widać każdą niebieską żyłkę, ale ma ciemno owłosioną klatę, ciemną oprawę oczu i ogólnie wszystkie kłaki na sobie czarne oprócz tych co na głowie. I ten nieszczęsny penis w kolorze ciemnego fioletu i jądra i sutki również. Przyznam że wygląda to dosyć dziwnie, dodatkowo rozmiar jak na szczupłego a wręcz chudego faceta też jest pokaźny. Krótko mówiąc o ile on sam wygląda normalnie, to jego penis wygląda jak doszyty od innej osoby. Przez takie dzieło natury nie może sobie znaleźć partnerki. Stąd moje pytanie czy ktoś może ma podobnie, czy takie duże róznice w kolorze skóry u jednego człowieka mają jakieś podłoże genetyczne czy coś? To dobry facet jest, inteligentny, dobrze zarabia, aż mi się wierzyć nie chce żeby coś takiego mogło być przeszkodą w związku, ale on twierdzi zę już prawie 10 lat nawet nie próbuje poderwać nikogo bo te wcześniejsze doświadczenia skutecznie go zniszczyły psychicznie.

Gość gość
To na jakieś idiotki trafiał. przecież to nie kalectwo i jak ktoś go pokocha to nawet z dwoma penisami obojętne to.

Gość gość
Chodzi o to że on sam sądzi na podstawie tych doświadczeń sprzed lat że to właśnie jest kalectwo, poza tym jest coś jeszcze, ta wielkość. Oboje już byliśmy dobrze napici ale ja mam rozpiętość palców równo 20cm i ten penis bez wzwodu jest sporo dłuższy od moich palców, tak z 25 na pijane oko i ta słoniowa trąbka sobie wisi, nie kurczy sie podobno do mniejszych rozmiarów. Nie byłam jakoś szczególnie przerażona bo to w koncu mój kolega od dzieciaka i wcześniej mi o tym wszystkim opowiedział, ale naprawdę wygląda to dziwnie. W sumie to chciałabym mu jakoś pomóc, pocieszyć że nie on jeden tak ma, ale nie widziałam wcześniej czegoś takiego. Trochę to wygląda jakby ślepy lekarz przyszył białemu murzyńskiego fiuta. Tylko dlaczego jest fioletowy?

Gość gość
robisz se jaja prawda

Gość gość
Nie robie sobie żadnych jaj, chłopak za granice uciekł przez tego fiuta. To dla niego dramat!

Gość gość
Ktos tu nie jest calkiem zdrowy, albo to zart albo prowokacja szyta grubymi nicmi.

Gość gość
No właśnie, jak się czuje nagi facet gotowy na seks jak go laska pyta czy to jakiś żart albo czy nie jest całkiem zdrowy?

Gość gość
Ponawiam pytanie, czy ktoś ma, widział, miał do czynienia z tak dużą różnicą w kolorze skóry miejsc intymnych?

Gość gość
lo matko to na poczatku kochaj sie przy zgaszonym swietle a jak laska sie zakocha to nawet nie bedzie na to zwracac uwagi a ty jak na poczatku sie reklamujesz ze masz uszczerbek to tak masz