Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

abu abu

Co mam sobie zrobić

Polecane posty

Jakieś pomysły? Zrobie sobie siniaki na d***e, szkłem ju ż się nie ciacham bo blizny się nie goją, mogę pszedawkować leki od psychiatry, mam ochotę sobie ulżyć co jeszcze?

Gość gość
idż się wysrać

Gość gość
nasraj i zjedz to i umaz sobie łeb w g*****e

sprawiasz wrażenie kogoś za bardzo spiętego to zdrowe jedzenie i sport i nauka wyjdą ci bokiem bo przez to tylko się zadręczasz a jeśli mieszkasz w aka to tacy ludzie uchodzą za dziwolągów i pewnie cię wszystko wkurza zamiast mieć na to zlewkę.

sport ,zdrowie jest dobre ale poranić też się trzeba by móc dalej więcej. Właśnie boję się samotności i dlatego muszę sobie ulżyć bo nie mogę dalej nic. Tak jestem sama w akademiku

Gość gość
przecież tobie bolca potrzeba kobieto

kocham sport, zdrowie i nauke ale by się uczyc nie mogę się opierać, bać , być spłoszona, zestresowana, sama,. Nie mogę tego z siebie zrzucić porozmawiać z kims

żadnego bolca ale mocnego kopa w jaja odpowiedniemu też by troszkę ulżyło ale nie wystarczy

Gość gość
właśnie z taką wariatką chciałbym iść do łóżka choć to niebezpieczne jest troche

może postaraj się zmienić akademik tam nikt nie będzie cię znał i możesz zacząć od nowa. znam sporo ludzi co byli nieśmiali i dziwni a teraz są przeciwieństwem.

a widzisz ale to nie o to chodzi Raczej w akademiku nie znajde bratniej duszy albo bym sie naszukała. Są tu ludzie a mimo to jestem samotna brak mi moich a do akceptowanych nie podejde a jak mnie zaakceptuja to nie uwierze