Gość gość Napisano Sierpień 20, 2016 Stosuje ktoś ten preparat?? Napiszcie proszę czy działa u Was czy raczej więcej po nim skutkow ubocznych? Pozdr.Wszystkich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Welka1505 0 Napisano 17 Styczeń Stosuję go od kilku tygodni Fibragast i zauważyłem wyraźną poprawę pracy jelit. Skład jest prosty i naturalny, co było dla mnie bardzo ważne przy wyborze suplementu. Duży plus za brak cukru i glutenu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marisol 0 Napisano piątek o 20:54 Stosowałam kiedyś colon c, ale teraz sie przerzuciłam na Fibragas jak Welkat bo jest tanszy i ma lepszy smak (lekko winogrono czuc). Bardzo polecam te saszetki. Dobrze się rozpuszczają. Trawienie w normie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
darko2356 1 Napisano piątek o 22:25 Nie stosowałem preparatu Colon C. Wiem od znajomych, że za mocno pobudza jelita. Raphacholin C, Linex Forte - to moje ulubione sposoby na zrobienie kupy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wandzia 0 Napisano 3 godziny temu Szczerze mówiąc, od kiedy przerzuciłam się na Fibragast, to już nigdy nie wrócę do Colon C . Po pierwsze, Fibragast działa dużo delikatniej, nie mam tego uczucia wzdęcia ani nagłych biegunkowych ataków, które czasem zdarzały się po Colon C. Po drugie, smak – serio, winogronowy jest o niebo lepszy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach