Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

To nie mogą być zwykłe przypadki

Polecane posty

Gość gość

Czy kiedykolwiek spotkaliście na swojej drodze kogoś kto miał bardzo podobny gust do was, lubił podobne rzeczy, były ponadto też inne podobieństwa w pewnych datach, liczbach (nie, nie chodzi o żadną numerologię). I patrząc na to z boku wydaje się wam to bardzo dziwne, nie umiecie się otrząsnąć z tego bo to naprawdę dziwne podobieństwa. I to na pewno gust się tej osobie nie zmienił pod wpływem tej osoby tzn. nie zaczęła upodabniać się do tej innej osoby po to aby znaleźć wspólny język. Co to może znaczyć?

Gość gość
przez 25lat życia spotkałem jedną taką kobietę

Gość gość
nie wiem co to znaczy, ale tez taka osobe poznalam. ten sam gust muzyczny, 'modowy', ksiazkowy...niemal te same reakcje, ta sama psychika....niestety zje/bana ;) nie moglibysmy byc nigdy razem bo bylismy zbyt podobni do siebie, potrafilibysmy tylko siebie krzywdzic, bo zadne z nas nie potrafiloby przemoc siebie samego i zrobic cos innego dla drugiej osoby....

Gość gość
23:52 czy ona też zdawała sobie sprawę z tej 'dziwności' jaka otacza waszą relację? Czy zachowałeś to dla siebie aby uznała ciebie za wariata?

Gość gość
To strasznie dziwne, pierwszy raz coś takiego mi się przytrafiło. Te zbieżności...

Gość gość
Może to bratnia dusza. Chciałabym kogos takiego spotkać i chociażby sie zaprzyjaźnić. To pewnie byłaby wyjątkowa znajomość...

Gość gość
bratnie dusze moga byc malzenstwem?

Gość gość
tak,znam taką osobę,właściwie rozmowa z nim nie ma sensu bo on wypowiada moje zdania :-) i czyta mi w myślach i odwrotnie,to moja męska wersja

Gość gośćz
a gdybym wam powiedziała ile jest magii w moim życiu to byście nie uwierzyli dlatego umrę bez dzielenia się takimi rewelacjami

Gość gość
00:01 powiedziałem jej ale to zignorowala pierwsza rozmowa nasza z wygladała jak starych znajomych z piaskownicy , przypadek? wątpie

Gość gość
Znam taką Kobietę :) Niestety ona boi się nas :(

Gość gość
Kocham Cię G.

Gość gość
07:47 skąd wiesz że się boi i dlaczego miałaby się bać?

Gość gość
Malzenstwo z bratnia dusza to jest kazirodztwo?

Gość gość
Tak poznałam taką osobę, zbieżności niesamowite. Jednak jest też inna osoba która wszystko psuje i skutecznie uniemożliwia nawet kontakt z tą osobą :( to jest jego bliska krewna... Związek tu nie wchodzi w grę, natomiast mogła być wspaniała relacja oparta na przyjaźni, no ale cóż...