Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zerwać ?

Polecane posty

Gość gość

Hej wszystkim , mam problem który dotyczy mojego chłopaka . Ogólnie typ potrafi nie pisać tydzień po czym napisać hej kochanie A później nawet nie odpowiadać na moja wiadomość . Nie chce być nachalna więc nie narzucam mu spotkań których on nigdy nie proponuje . Mam dość bo jestem z nim 7 msc i nie chce być ani chwili dłużej . Problem polega na tym ze chce z nim zerwać tylko że już raz to zrobiłam to jego ciągle pytania dlaczego , po co , jak , na co były masakrycznie uciążliwe . Po wakacjach idę do szkoły i nie mam ochoty myśleć o jakimś c**euszu który ma mnie w tyłku i pisze kiedy mu się podoba . I tak już straciłam dla niego zbyt dużo czasu A nie mam ochoty tracić go jeszcze więcej . Jak myślicie powinnam mu nawtykac . Napisać wypracowanie na kilka stron jak bardzo jest c*****y , czy napisać koniec z nami i tyle? . Tylko co zrobić jak będzie dalej pisał te swoje marne wypociny ze ja nie wiem co to miłość ? Blokować go czy jak ?

Gość gość
Najpierw szybkie cięcie bez zbędnego rozwodzenia się w szczegółach. Gdyby potem jeszcze się dobijał to totalnie olać.