Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nieszczęśliwie_zauroczona

Wątek dla nieszczęśliwie zakochanych lub zauroczonych.

Polecane posty

Tutaj możecie wyrzucić swoje żale. Dawajcie.

Gość gość
Jesteś jedyna/y

Gość gość
Jestem zakochany w takiej jednej mężatce i nie mogę o niej myśleć :( Nie chce mi się żyć wiedząc że ma męża. Kocham tylko ją

Gość gość
Zakochanie to krótki etap,poznasz inną i przejdzie na drugą.

Gość gość
gość dziś Jestem zakochany w takiej jednej mężatce i nie mogę o niej myśleć smutas.gif Nie chce mi się żyć wiedząc że ma męża. Kocham tylko ją http://wylecz.to/pl/seks/zaburzenia-seksualne/kim-jest-erotoman.html#Uświadom sobie, że jest to choroba. Przejdzie Ci to jeżeli dotrze to do Twojej świadomości. Zdrowemu człowiekowi gdy druga osoba jest zajęta zapala się światełko STOP w świadomości. To jest prawda z takiego samego problemu wyleczyłam się po wnikliwym przeczytanie powyższego artykułu.

Gość gość
Erotomania, czyli urojenia zakochania, jeszcze inaczej zespół Clerambaulta. Zespół Clerambaulta może występować jako pierwotne zaburzenie urojeniowe, a także jako obiekt schizofrenii lub zaburzeń afektywnych. To się leczy. Nieleczona obsesja może się pogłębiać, aż osiągnie poziom, w którym osoba chora może dopuszczać się czynów karalnych, takich jak np. śledzenie, nękanie, grożenie, a nawet dopuszczać się zachowań agresywnych, zagrażających życiu innych osób.

Ale nie schodźcie z tematu. Nie rozmawiamy tutaj o erotomanii tylko o niespełnionych miłościach. Kto choć raz był nieszczęśliwie zakochany ten wie jakie to straszne cierpienie.

Gość gość
Z miłości cierpi tylko osoba chora psychicznie. Zdrowa wie, że jeżeli druga strona nie jest zainteresowana tzn. nie ma miłości i szybko porzuca obiekt zainteresowania. Tu nie ma o czym pisać tu trzeba się leczyć /nieszczęśliwie zakochani/.

Gość Kundzia33
niestety muszę dołączyć. Jestem kobietą po 30 , muszę przyznać że zniszczyłam relacje z pewną osobą . Byłam obsesyjnie zakochana aż do momentu. Czytałam na temat urojenia zakochania. Przeraziłam się na amen. To zachowanie prowadzi do przestępstwa . Można trafić przed sąd. Oskarżyłam kobietę niesłusznie że próbowała odsunąć obiekt zainteresowań ode mnie. on teraz jest osaczony moją osobą. opamiętałam się . Zwracam się do kobiet, nie piszcie żadnych smsów, emaili skończy się dla was bardzo źle. podjęłam decyzję o leczeniu . Wystarczy deklaracja do osoby czyli obiektu zainteresowań. dodam że mam w otoczeniu osobę też kobietę nie umie poradzić sobie . Myslę żeby jej uświadomić że to jest choroba która może doprowadzić do problemów

Gość gość
Kocham go ale nie moge z nim byc. Ma slabosc do kobiet .

Gość gość
14:05 Jak ja nie lubię takich typów :(

Gość gość
Tez nie lubie takich typów ktorzy wzrokiem ciagle za babami

Gość gość
7.04 wspołczuję mam męża tylko na papierze

Gość gość
gość 2016.08.21 - to ja :( Nadal kocham Konrada :(