Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czuje sie zgwałcona przez własnego chłopaka

Polecane posty

Gość gość

On sobie teraz śpi. Nalegał na seks , ja nie byłam w nastroju. W pewnym momencie, gdy on probowal we mnie wejść i ja byłam bardzo ciasna i nie mógł wsadzić do środka siła odwrócił mnie i zaczął uprawiać seks od tylu. Ja sie zaczęłam drzeć a on to zignorował i szybko doszedł. LeZal na mnie całym ciężarem i nie mogłam sie wyrwać Teraz śpi a ja czuje sie odarta z godności

Gość gość
zostawilabym takiego niedorozwoja umyslowego i wczesniej zglosila to na policje

Gość gość
Wstydzę sie tego

Gość gość
łobuz kocha bardziej

Gość gość
Dokladnie. Policja i szybkie rozstanie.

Gość gość
zostaw go

Gość gość
ja pierd**e juz mogl sobie zwalic a nie robic takiego czegos

Gość gość
Takie zabawy moze?? Byly by ok gdyby wczesniej obie strony zgodzily sie na to. Poza tym tutaj bardzo czesto pojawialy sie wypowiedzi prostytutek, ktore pisaly ze najczesciej dominowac chca zakompleksieni faceci, robotnicy pomiatani na co dzien, zdominowani przez kobiete chca byc szefowie, biznesmeni majacy na co dzien wladze, wiec twoj pewnie z grupy nieudacznikow.

Gość gość
haha mnie tez od zawsze kreci bycie zdominowanym przez kobiete

Byly by ok gdyby wczesniej obie strony zgodzily sie na to. x zgodnie z posiadaną mi wiedzą na temat ludzkiej seksualności to by wtedy go juz tak bardzo nie kręciło. autorko, poniosło go, bo jest facetem, taki instynkt. dlatego od tyłu - bestia, nie człowiek, a potem jeszcze klaps w dupę, papierosek, wódeczka, na drugi bok i kima. ale ponieważ nie jest Twoim mężem, to uważam, że możesz iść na policję.

Gość gość
ewidentnie zostalas zgwalcona.. ja bym z tym nie szla na powicje ale jak najszybciej zostawilabym palanta i potraktowala ta sytuacje jako przestroga w dobieraniu sobie partnerow.

Gość gość
Ku/wa. Wy byście tylko na policję leciały. A Wejze droga autorko bejsbola w łapę i na śpiocha go zaj/eb w łeb żeby się nauczył szacunku A nie. Co policja ? Później sądy i zbędne komplikacje. Najlepiej samemu wymierzyć sprawiedliwość.

Gość gość
taaa.. "zaj/eb w łeb" zeby uniknąć sądów i tego typu zachodu hehe :D

go zaj/eb w łeb żeby się nauczył szacunku A nie. Co policja ? Później sądy i zbędne komplikacje. x wygrałaś internet, albo przynajmniej kafe:D

Gość Opinia Prawiczka
CHCIAŁO SIĘ BADBOYA to teraz masz i płacz. I bądź dla niego jego workiem na sperme. :-)

Gość gość
Id na police

Gość gość
Zgwałcił cie. Odejdz natychmiast, bo to sie bedzie powtarzac.

Gość gość
Powinnaś zgłosić gwałt na Policję.

Gość gość
Gdyby kobiety zawsze zgadzaly się na seks, nie byłoby gwałtów

Gość gość
Co za bydle. Gość, który napisał, że to typowe dla nieudaczników ma rację. Mój facet lubi jak dominuję i sam też lubi dominować ( wie, że ja też to lubię ), ale nie w taki sposób. Nigdy nie zrobiłby mi czegoś takiego. On potraktował Cię jak worek na spermę. Poszłabym na policję i zostawiła gnoja. Boże takich debili powinno się kastrować na żywca i karmić jajami. X Kociaku to nie jest typowe zachowanie mężczyzny. Mąż nie ma prawa zgwałcić żony i normalny nawet nie chce.

Jak się bierze chłopaka nieatrakcyjnego fizycznie to tak jest, nie ma się na niego ochoty, oczywiście wina jest po jego stronie, nie powinien tak postąpić, ale facet wierzy, że kobieta jest jego własnością, dlatego trzeba wybierać możliwie najlepszy egzemplarz, tak by zawsze Cię podniecał, aby uniknąć właśnie gwałtu.

Gość gość
Idiota wierzy, że kobieta jest jego własnością. Normalny szanuje swoją dziewczynę.