Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

FSO upadło bo Polacy nie są patriotami i nie kupowali polskich aut, taka prawda

Polecane posty

Gość gość

We Francji co drugi samochód to auto francuskie - Peugeot, Renault, Citroen i tam przemysl motoryzacyjny się trzyma, bo Francuzi to patrioci, supermarkety tam są w wiekszosci równiez francuskie E Leclerc, Auchan, Carrefour, Leroy Merlin, Bricomarche, Intermarche, a Polak ? Polak woli iść do portugalskiej biedronki a potem idzie na jakiś śmieszny marsz podległości i drze morde polska dla polaków ziemia dla ziemniaków :O... patriota w chińskich majtkach z koreańskim telefonem :O Czy wy nie widzicie że jesteście zwyczajnymi debilami ? Kazdy ''patriota'' i jakis zjebany ''narodowiec'' to wlasnie taki debil, ktory korzysta z usług niemieckiego Mbanku, chodzi do niepolskich sklepów, telefon ma w nie polskiej sieci itp DEBILE I ZJE/BY Jak widze jakiegos pajaca w koszulce POLSKA i orłem to śmiać mi się chce

Gość gość
wolałbyś kupić jakąs gównianią skodę poloneza czy renault ? Ja wole renault od skody

Gość gość
FSO upadło bo wypuścili gówniane Atu i Caro. Na samochodach pokroju malucha by jeszcze pociągnęli.

Gość gość
skoda jest tylko 2 klasy gorsza od Renault , a polonez był 3 klasy gorszy !!

Gość gość
dlatego skoda przetrwała

Pracowałem w salonie sprzedaży, między innymi poloneza, to nie prawda że nie kupowali. FSO załatwił polski "geniusz ekonomi" Leszek Balcerowicz, wprowadzając z dnia na dzień 20% akcyzę na wszystkie sprzedawane nowe samochody. Salon sprzedawał 30 samochodów dziennie, w tym i polonezy, po "cudownej reformie" "cudotwórcy" Balcerowicza jak sprzedał jeden do kierownictwo się cieszyło. Trzeba było udupić polską gospodarkę bo za chwilę wchodziliśmy do UE i nie byłoby taniej siły roboczej dla wielkiej brytanii np. <<>> Może potem były jakieś próby produkowania samochodów, ale z jakiś powodów zostały zduszone w zarodku. Możemy produkować samochody, ale nie polskie. No przecież rządzą nami Polacy? Tak?