Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Amnezjaaa

Odrzucona miłość

Polecane posty

Witam. Na samym wstepie chciałabym, aby mnie nikt nie ocenial negatywnie, bo sytuacja, w której jestem, jest dla mnie bardzo meczaca. Tak wiec zacznę od początku. Byłam z pewnym chłopakiem 4 lata. Po jakimś czasie przeprowadziliśmy sie do innego miasta, glownie chodziło tutaj o prace. W tym miescie poznałam pewnego chłopaka, który bardzo mi sie spodobal. Mieszka niedaleko mnie. Na początku tylko rozmawialiśmy, a później sie z nim przespałam. Po tym czasie cos we mnie pękło. Myślałam, ze będzie to jednorazowe, a to powtarzało sie notorycznie. Zrozumiałam, ze sie zakochałam. Wiem, ze to głupiej niezrozumiale, bo sama tego nie mogę pojąć. Tak wiec, rozstałam sie z moim partnerem jakieś bardzo niedawno. Od tego czasu codziennie sie spotykam z tamtym chłopakiem, przychodzi do mnie, spi u mnie. Nigdy nie rozmawialiśmy na ten temat po co to wszystko i co to ma byc. Ostatnio zebrałam sie na odwagę i powiedziałam mu co do niego czuje, a on stwierdził ze to czysta fizyka i ze myślał, ze ja to tez tak traktuje, po prostu seks i tylko to. Bardzo jest mi teraz z tym źle. Nie potrafię sie pozbierać do kupy. Czy ktoras z Was byla w podobnej sytuacji? Moze ktoś potrafi, zna kogoś, kto rzuca uroki, albo pomoże mi to jakoś poukładać. Jeśli ktoś chce sie naśmiewać, lub cos w tym stylu to niech nie pisze, bo jestem dosc załamana.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować