Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość woda na zapas

Niemcy przygotowują zapasy żywności na 10 dni

Polecane posty

Gość woda na zapas

Dzisiaj to napisali na Onecie. Co sądzicie o tym? Myślicie że w Polsce może się coś dziać? też robicie zapasy? A może zapasy wody w domu na wszelki wypadek?

Gość gość
1 wrzesnia ponownie sprobuja podbic Europe

Gość gość
A niech se podbijają 💤

Gość gość
a moze jakis link podasz? skąd to info? :o

Gość gość
wejdz na onet to zobaczysz

Gość gość
no to nieciekawie, nagle sie tak wszystko wyciszyło generalnie w mediach, i tych propagandowych i tych alternatywnych - pewnie przed wojną :/ no to kuniec idzie, zdychac czas :o

Gość gość
czyzby juz bylo starannie wymiecione? :o

Gość woda na zapas
a myślicie żeby też coś gromadzić? ja wiem że 2 zgrzewki wody mineralnej to nie dużo, ale nie zaszkodzi sobie kupić:) w razie czego będę miała zapasy mineralnej na zimę :) mieszkam na wsi więc jakieś tam zapasy ogórków w słoikach i ziemniaków mam :) ale przydałaby się jakaś ziemianka w razie czego.

Gość gość
taaa robimy lol w 40m2 mieszkania w bloku to i se ziemianke wykopiesz i qrwa zapasów takich narobisz ze hoooy nie staje, po prostutrzeba sie bedzie zabic i tyle, nie ma innego wyjscia, to koniec

Gość woda na zapas
serio nie upchasz 2 zgrzewek wody w mieszkaniu 40 metrowym? czy nie pasują Ci te 2 zgrzewki wody do wystroju mieszkania? a ludzie w czasie 2 wojny światowej też mieszkali w kamienicach (bloków nie było, no ok większe te mieszkania w kamienicy), ale mieli się tak poddać bez walki, bez żadnych zapasów? ja wiem że w razie wojny 2 zgrzewki nie uratuje,ale załóżmy że jakaś klęska żywiołowa, w sklepach juz nic nie ma a Ty siedzisz w mieszkaniu i patrzysz na swój nowoczesny wystrój i obgryzasz stół szklany itp :) noooo luuuuudzie :)

Gość gość
woda na zapas dziś x kochana/y, chętnie - cos w tym jest, ale jak słowo daje, nie przezyje sie wojny mieszkajac w miescie - ja nie jestem taka szczęściarą, ktora posiada rodzine na wsi :o nie mam dokąd uciekac, a wole sie zabić niż sie męczyć w razie czego i liczyć na czyjąś łaske a raczej brak łaski. Wojenny Pakiet Eutanazyjny powinien byc sprzedawany w aptekach.

Gość przed wojną były bloki
małe sprostowanie ;)

Gość gość
przed wojną były bloki dziś x tak były i ludzie z nich albo powyjezdzali do rodziny na wsi, albo tam umarli, wiec ? Pomyśl..

Przecież wiem, że to nic nie zmienia, ale prostuję głupoty, że nie było przed wojną bloków :P

Gość gość
a co, nastepna wojna ma potrwac tylko 10 dni? :O

Gość woda na zapas
ludzie w Warszawie walczyli o przetrwanie, mieszkając w kamienicach.

A w Niemczech chodzi pewnie raczej o ISIS lub jakieś duże zamieszki...albo po prostu dmuchają na zimne.

Gość gość
lepiej, żeby jej wcale nie było, zawsze są niestety gdzieś jakieś, teraz to takie modne. Jak ktoś se chce postrzelać to wypad, na Ukrainę albo do Syrii

też tak uważam, tylko niech nie wraca :P

Gość gość
Wojenny Pakiet Eutanazyjny - to jest świetne :D ja szczerze mówiąc zawsze miałem taką myśl, żeby mieć gdzieć jakiś cyjanek; no nie wiem w sygnecie, sztucznym zębie czy coś. Taki właśnie prywatny zasób eutanazyjny. Tylko skąd wziąć śmiertelną truciznę...

zwłaszcza takiej, która zabija bezboleśnie łatwo nie dostaniesz - właśnie dlatego

Gość gość
Mam białą flagę. Obojętne kto mnie podbije nie będzie gorzej niż pod rządami Polaków.

Gość gość
kafetrnia.pl/qzkWNrq

Gość ssspanikowana
Dziewczyny, co byście uwzględniły w takich zapasach? Zapraszam na mój temat http://f.kafeteria.pl/temat/f1/robie-zapasy-na-wypadek-wojny-co-wziac-p_6598921 A propos tego Zestawu Eutanazyjnego- nic prostszego. Zawsze noś przy sobie pudełko mocnego apapu, albo ibupromu. Jakbyś miała być torturowana, czy jakoś boleśnie zginąć- weź wszystkie tabletki naraz ;)

Gość gość
odświeżam, bo temat niestety nadal aktualny

Gość gość
wiekszosc nie przygotowuje zapasów bo mieszka w miescie i nie widzi najmniejszego sensu bo i ta zginie, za to najwieksze jest zainteresowanie Pakietem Eutanazyjnym dostępnym w aptekach :o

Gość ssspanikowana
Na wieś chcecie jechać??? Historii się nie uczyłyście? Putin wam całe żarcie zabierze, jak jego poprzednicy Lenin i Stalin :o Z głodu umrzecie, jak na Ukrainie w 1932