Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZY KUPILYBYSCIE OLIWE Z OLIWEK Z BIEDRONKI??ZARZYKOWALIBYSCIE TAKI SYF?

Polecane posty

Gość gość

MOJA SIOSTRA KUPUJE TE OLIWE NAGMINNIE I UZYWA JEJ DO SALATEK I KANAPEK..MASAKRA..PRZECIEZ TO JAKAS MIESZANINA OLIW Z UNII EUROPEJSKIEJ..MOZNA SIE TYM ZATRUĆ..PEWNIE SPLESNIALE OLIWKI DO TEGO TŁOCZĄ I JAKIES WYTŁOKI SYFNE..DLATEGO TAKA TANIA ZA 12 ZLOTYCH. ZAMIAST DOPLACIC I KUPIC LEPSZA TO ONA KUPUJE TAKI SYF.

Gość gość
oliwa z biedry to chyba tylko do smazenia.to jakis syf,a nie oliwa.

Gość gość
Czemu tak jedziecie na biedronke ? To są produkty tańsze a dlatego ze niereklamowane w tv. Wiecie ile przepłacacie za dany produkt reklamowany. Nawet droższa żecz tez może być jak to nazywacie syfska.

Gość gość
gość dziś ...żecz... x Rzecz moja droga, pisze się RZECZ. Na wykształceniu też oszczędzałaś :D ? x Nigdy nie hejtuję bez powodu tanich sklepów. Często produkty dla nich przygotowują uznane marki. O ile jednak takie firmy jak LIDL, pilnują wszystkich dostaw, o tyle do biedry zaufania nie mam. x Niedawno kupiłem u nich doskonałą musztardę produkowaną przez DELEVERY, a tydzień później miód z HUZAR-a, który ani smaku, ani konsystencji, ani działania prawdziwego miodu nie wykazuje. x Miejmy więc do biedry ograniczone zaufanie.