Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość woda na zapas

duszę się od nadmiaru rzeczy a Wy?

Polecane posty

Gość woda na zapas

co wybieracie konsumpcjonizm czy minimalizm? 30 sukienek czy 3? sprzątanie pierdółek czy czyste blaty?

Gość gość
Mam to samo. Dlatego co jakiś czas czyszcze szafy i nie kupuje pierdół. Mam parę bibelotow, ale tak w sam raz, do wystroju. Nadmiar niepotrzebnych rzeczy mnie męczy.

Gość gość
mam nowoczesne mieszkanie, więc tutaj nie ma miejsca na pierdoły od babci, ale co do sukienek wolę 30 :D

Gość woda na zapas
szkoda też kasy na te wszystkie pierdółki, obrusiki itp :) przecież wystarczy 1 - 2 rzeczy. Niestety mieszkam z rodzicami a moja mama to moja przeciwność :( przez 90 % roku jest jeden i ten sam obrus na stole (oczywiście często jest prany) ale w szafie pewnie z 10 obrusów, szafa się nie domyka, niektóre nie używane od kilku lat, niektóre w stanie takim, że proszą żeby być wyrzucone, ale muszą być!!

Gość woda na zapas
a ile razy masz na sobie te 30 sukienek :) ? tak tylko w przybliżeniu 1-2 razy w roku? a za rok kilka wyrzucisz bo już Ci się nie podobają :P ja wolę mieć 5 sukienek, noszę - piorę (oprócz sukienek i spodnie i rybaczki itp ) zniszczę, wyrzucę i kupię nowe itp.

Gość gość
a ja lubię mieć dużo rzeczy i nie czuję się przyduszona :P

Gość gość
kafetrnia.pl/qzkWNrq

Gość gość
ubrań lubię mieć duzo i mam, chociaz brak miejsca, zwłaszcza na buty i torebki mnie przytłacza...na półkach i blatach muszę mieć miejsce, nie znoszę graciarni.