Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dave24

Nie chce mieć nigdy dziewczyne

Polecane posty

Gość dave24

Ogółem mam 24 lata i doszedłem do wniosku już jakiś czas temu , że nie chce mieć nigdy dziewczyny.

Gość dave24
Uważam , że to fajna opcja być singlem..

Gość gość
No trudno ktoś musi być gejem

Gość Panieneczka lekkich obyczajów
Jesteś impotentem?

Gość gość
No i co w związku z tym ?

Gość dave24
nie jestem impotentem , ani gejem , po prostu tak piszę... Bo chodzi o to , że nie znalazłem nigdy lasek , z którymi mógłbym stworzyć jakieś szczere relacje czy to na płaszczyźnie przyjacielskiej , czy to na płaszczyźnie seksualne , większość lasek jest mega chamska , do tego próbuje wykorzystywać znajomości tylko do własnych celów , a gdy zrealizuje swoje cele lub uzna , że się nie da ich zrealizować. To dzień później jest w stylu my się w ogóle znamy ? spadaj..

Gość gość
Co wy z tym impotentem czy gejem odwalilo wam? Gej to ktos kto chce mezczyzn a autor tego nie pisal a impotent " nie moze" ale chce.

Gość Turkuć
Nie wszystkie laski sa takie jak piszesz. Pewnie prawdziwy powód leży gdzie indziej. Ale co tam mogę wiedzieć. :(

Gość gość
też nienawidze kobiet mam obrzydzenie do nich dlatego też chce zostać sam do końca życia. Nie byłem na randce od 10 lat bo tak nienawidze kobiet.

Gość dave24
Nie wszystkie laski sa takie jak piszesz. Pewnie prawdziwy powód leży gdzie indziej. Ale co tam mogę wiedzieć. smutas.gif xxxx Miałem sytuacje w s tylu np. miałem koleżankę poznaną na szybkich randkach z początku jeszcze jakoś próbowałem z nią działać by ją poderwać itp. , ale nie dało się zbytnio. W późniejszym okresie traktowałem ją jako kumpele , na piwko się spotkać raz na miesiąc itp. Później w lipcu do niej pisze by wyszła na szisze , a ona , że nie ma czasu , to pytam kiedy ma czas i może w takim razie na poniedziąłek ? a ona , że nie bo ma chłopaka. Ja jej pisałem , że traktuje ją jako koleżankę , ona , że wie ale to taki szacunek do związku. Ja po tym jej tekście wybuchłem ze śmiechu hehe i pisze jej , że skoro mnie nie lubi , to niech pisze wprost (nie chce się z tobą zadawać i tyle). Coś zaczęła się tłumaczyć , ze ona tego nie napisała itp. , a ja nawet jej nie odpisałem , tylko wywaliłem ją ze znajomych i niech spada. Miałem sytuacje , że np. koledzy mieli jakieś relacje seksualne z dziewczynami , a potem tamte dziewczyny np. dzień później znajdywały sobie kogoś nowego i od razu z tymi moimi znajomymi zrywały kontakt. W stylu pobzykały się i po seksie mówiły nara... Do tego moi znajomi mieli dziewczyny i one na oczach tych moich znajomych puszczały się z obcymi gośćmi i jeszcze miały tłumaczenia jestem młoda muszę się wyszaleć... DO tego byłem ostatnio w klubie i widziałem , że alski tam zazwyczaj są dla szpanu typu pokazać się tylko ile to facetów je podrywa i jakie one są fajne , w ogóle tak dziewczyny zazwyczaj postępują. Poza tym dziewczyny jak się je podrywa to z automatu reagują chamskim i nie miłym zachowaniem. Poza związkowo seksualnymi relacjami to dziewczyny jako koleżanki też się średnio nadają jako przyjaciółki , np. z kolegami to potrafiłem stworzyć kilka całkiem fajnych znajomości , a z dziewczynami to nic.

Gość dave24
Nawet tutaj jak napisałem , że nie zależy mi na dziewczynach to od razu jakie oburzenie ze strony dziewczyn (urażone ego.) - pociski od impotenta , geja ,ze strony dziewczyn itp.

Gość gość
ja też tak mam tyle, że od 10 lat nie chce mieć dziewczyny i żyje do tej pory w samotności :) są strasznie chamskie, puste, traktują mężczyzn jak śmiecia, nie mają uczuć

Gość dave24
ja też tak mam tyle, że od 10 lat nie chce mieć dziewczyny i żyje do tej pory w samotności usmiech.gif są strasznie chamskie, puste, traktują mężczyzn jak śmiecia, nie mają uczuć xxxxxxxxxxxxxx Nie przesadzaj już z tą samotnością , nie masz kolegów ? , znajomych ? Ja np. mam tak , że chodzę do pracy , jest tam bardzo miła atmosfera , dobrze mi idzie jak na razie , praca moja jest dla mnie interesująca , dużo się w niej dzieje , do tego , być może zatrudnią mnie na stałe w niej bo za 2 m-c kończy mi się staż , ale ludzie mnie tam bardzo chwalą... , więc pewnie tam zostanę - sporo się zarabia w tej firmie . W weekendy chodzę na siłownie z kolegami , czasem wyjdę w weekend na jakieś piwko ze znajomymi - po gadamy sobie o życiu , laskach itp. , do tego uczę się angielskiego , bo co tydzień chodzę na kursy by umieć język.

Gość dave24
Ale z ta chamskościom u dziewczyn to jest mega patologia... , najbardziej mnie śmieszy jak one udają jakie one biedne , wszyscy faceci je wykorzystują itp. a same są cwanymi sukami...

Gość gość
wszystkie laski to puste szmaty