Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nacięcie krocza po latach, słyszałyście, że ktoś ma po tym jakieś problemy?

Polecane posty

Gość gość

Jak ma się nacięte krocze do wieku np po 50-tce? Dokucza wtedy, czy w ogòle nie pamięta się, że coś takiego miało miejsce? A co jeśli rozchodzi się po latach? Zszywa się od nowa? Znacie takie przypadki?

Gość gość
Nie znam takiego przypadku, skoro zszyli i się zagoilo to co by się miało tam stać?

Gość gość
Moja teściowa prawie 50 lat temu urodziła syna i dziś stosuje jakieś leki doodbytniczo w związku z nacięciem.

Gość gość
a na co te leki?

Gość gość
Nie spytałam, bo nie wypadało. Powiedziała tylko, że lekarz zapisał jej jakieś leki, bo przy porodzie była nacinana. Domyśliłam się tylko, że chyba coś jej dokucza w związku z tym nacięciem, ale nie wiem co dokładnie.

Gość gość
W zyciu nie dam sie naciac...

Gość gość
Nie dasz sie naciac to mozesz peknac. Ja przy pierwszym porodIe mialam naciecie a przy drugim debil lekarz mowil ze nie trzeba i peklam :(. Gorzej sie goilo wole naciecie.

Gość gość
na wlasne oczy widzialam jak kobieta podczas porodu pekla az po sam o***t i wzdloz cewki moczowej ze prawie sie wykrwawila. masujcie krocze przed porodami lub ufajcie poloznej jesli macie dobra i ona widzi ze sie raczej skora nie rozciagnie i jest bliska pekniecia , ze dobrze was natnie i unikniecie powaznych problemow

Gość gość
Mi stopniowo od porodu zszycie sie rozłaziło. Po 18 latach od porodu rozjechało sie do miesnia...

Gość gość
I co wtedy? Od nowa szwy były zakładane ?