Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem na diecie, Proszę o rady

Polecane posty

Gość gość

mam 160 cm wzrostu i miałam 3 kilo nadwagi, nie wiem ile ważę musze sobie kupić jakąś wage, będzie mi łatwiej ocenić odchudzanie. jestem na diecie niskokalorycznej i oprócz tego jem mało, po to żeby szybko schudnać. Wcześniej mi nie zależało i pasowało m chudnąć powoli ale na stałe tylko że długo to trwało, nie byłam na diecie ale często jezdziłam rowerem, raz chudłam po pół kilo a raz wcale. W końcu przeszłam na tą diete niskolaryczną, wszystko jest w porządku chudłam tak z 5 kilo już, jeszcze nie jest idealnie bo gdzie niegdzie jestem bardziej i nie dużo mi zostało chciałabym jeszcze schudnąć ze 2-3 kilo i powoli wychodzić z diety, czytałam że tak najlepiej małymi krokami zwiększać kaloryczność posiłków żeby nie dostać jojo, chciałabym utrzymać swoją wage, żeby nie poszedł cały wysiłek na marne, najgorzej mam z brzuchem bo wszędzie schudłam ale oponka na brzuchu prawie nie drgneła może macie na to jakieś rady? jak ją zgubić? robić brzuszki? i jak powoli wyjść z tej diety żeby nie pojawił się efekt jojo?

Gość gość
chcesz gonga w swoje JOJO? kocia pauo

Gość gość
bez cwiczenia efekt jojo murowany. przy kazdym zwiekszeniu kalorycznosci, twoj organizm zacznie magazynowac tluszcz w 'obawie' ze znowu dostanie za malo... zacznij cwiczyc, ale tak naprawde intensywnie, teraz kiedy mniej jesz, organizm bedzie musial siegnac do pokladow zmagazynowanych. i nie dugeruj sie waga, bo przy cwiczeniu zaczna ci sie robic miesnie a one waza wiecej niz tluszcz, poza tym, nawet jesli bedziesz cwiczyc do slania sie z nog, przy takim wysilku tygodniowo i tak zrzucic max. 2kg tluszczu, nie da sie schudnac szybciej skoro tluszczu nabieralas tez miesiacami i latami. ale jesli zaczniesz intensywnie cwiczyc teraz (zapodaj sie jakas chodakowska albo mel b, bo 10 minut brzuszkow co 3-4 dni nic ci nie da) jak wspmnialam organizm bedzie musial siegnac do zapasow tl;uszczu, a potem kiedy juz schudniesz ile chcesz, przy zwiekszeniu kalorycznosci i dalszych cwiczeniach nie bedzie efektu jojo, bo cwiczenia beda spalac to co jesz wiecej w ciagu dnia.

Gość krettowa
zacznij robić jakieś ćwiczenia na brzuch to i oponka ci zniknie :P ja chociaż brałam piperine i trzymałam dietę to ćwiczenia na brzuch musiały być bo też zmagałam się z oponką i boczkami wystającymi.

Gość dziewczyna819
Ja aż tak bardzo nie ćwiczyłam chodziłam na spacerki jedynie takie w szybszym tempie;) 3-5km 3x w tygodniu;) do tego przyjmowałam suplementację African Mango http://szczupla-kobieta.pl plus regularne 5 posiłków;)

Gość czysta90
ja brałam iqgreen i schudłam ale ruch tutaj myślę że był kluczowy i bez tego by mi nic nie spadło z wagi..

Gość gość
Aby szybko osiągnąć widoczne efekty warto zainteresowac się treningiem siłowym. Dodatkowo możesz stosowac suplementy, sprawdzony sklep to http://www.elitesportfood.pl/#start Zobaczysz ze ciało szybko zacznie się zmieniac

Gość gość Paulian H
U mnie sama dieta nic nie dała.Nadwagi pozbyłam sie dopiero jak połączyłam 3 rzeczy, dietę, z ćwiczeniami i Foreverslim. I co najważniejsze - mniej kalorii było "dodanych" niż tych "utraconych"

Gość gość
Większość ludzi biorących Foreverslim ma bardzo dobre opinie na jego temat.Ja też zaliczam się to grona osób którym Foreverslim pomógł zgubić zbędne kilogramy.Teraz dopiero czuję sie pełnowartościową kobietą.Podoba mi sie to jak teraz wyglądam.

Gość Jao28
Ja przyjmuję African Mango http://afrikanmango.pl dużo się naczytałam na jego temu opinii i postanowiłam że jak tylu ludziom pomógł to mi również pomoże;) tak więc dieta, ćwiczenia i suplement i naprawdę efekty są zaskakujące na plus;)

Gość gość
Naprawdę warto zastosować Foreverslim.Miałam bardzo podobny problem wiecznie na diecie a efektów żadnych.Dopiero dieta i Foreverslim przyniósł oczekiwane i trwałe efekty.Więc nie ma się nad czym zastanawiać tylko zamawiać.

Nie trzeba się męczyć dietami,przekonałem się tego na własnej skórze,gdy chciałem schudnąć.Zacząłem stosować suplement diety IQacai,z początku nie wierzyłem w to,że ma mi to pomóc,ale postanowiłem spróbować i była to jedna z moich najlepszych decyzji w życiu,bo straciłem na wadze aż 8 kg w przeciągu kilku tygodni.

Gość Daniel45
Moim zdaniem do diety warto stosować suplement diety,osobiście tak robiłem i dzięki IQacai szybciej traciłem na wadze :)

Gość Janek92
Do diety bardzo się opłaca stosować suplementy diety,ja stosowałem suplement diety IQacai,z dietą i straciłem 6 kg w krótkim czasie