Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wszystkie kobiety to kuhwy róznią się tylko ceną i moja matka też.

Polecane posty

Gość gość

mam szacunek tylko do zakonnic, reszta to szmaty do je bania które sprzedadzą się taniej lub drożej, (nie dam byle komu szukam super faceta itd) też mi wielka różnica... mówie tutaj o wszystkich w tym moja matka stara ku rwa, Taka np olfaktoria to myśli że jest lepsza od ku rwy z pod latarni tylko dlatego ze ktoś jej kupi pierścionek za 100tys zamiast za 100zl? na kutaasie będzie skakać dokładnie tak samo jak tania dzifka.Na hoj moja stara dała dupy? wolałbym się nie urodzić i nie ogladać tego ziemskiego syfu i ciągłej walki o przetrwanie jak w jakimś lesie. ale dzifki myślą tylko o sobie oczywiście.

Gość gość
typowe teksty obrażonego na świat d****arza, który nie umie kochać i być kochanym. spędzaj więcej czasu z d******** a na pewno nie znormalniejesz.

Gość gość
ciągniesz pałe swojemu facetowi w imie wielkiej milości tak samo jak zwykła dzifka w burdelu.

Gość gość
ja pierdziu, ale ty masz facet problem ze swoją seksualnością. widać, że nigdy nie doświadczyłeś seksu w związku pełnym miłości, bo nawet nie wiesz, o czym piszesz. ja z kolei nie mam takich doświadczeń jak twoje, więc pozostaje mi tylko współczuć.

Gość gość
i nie zapomnij zmienic faceta jak poznasz "bardziej zaradnego" taka wielka milość. skoro takie wielkei miłości zawsze wami kierują to dlaczego macie tyle tych facetów? co chwile wymieniacie jednego kutaha na innego, nie jesteście lepszymi od kurw która wołają 200zl za godzine.

Gość gość
masz racje koleś kobiety to ku/r/w/y

Gość gość
partnera kochająca kobieta zostawia wtedy, gdy on po raz kolejny udowadnia, że jest egoistą kochającym tylko samego siebie. jest to niezależne od kolejnego związku, chociaż może się zdarzyć, że poznanie innego przyspieszy kiełkującą wcześniej decyzję o rozstaniu. a wy łudźcie się dalej, dymając dziwki bez miłości.

Gość gość
gofno prawda, szukacie tylko zaradnego frajera który was utrzyma i wasze wysrane bachory, idźcie do kaczyńskiego po 500+ a nie zasłaniacie się wielkimi romansami, zmywacie z siebie zaschnięte spusty tak samo jak tanie brudne dzifki. Wysyłacie kawalerów tych mega przeciętnyh nudnych facetów zarabiającyh min krajową do burdelów albo nie zaspokajacie swoich mężow bo już nie trzeba skoro traktat podpisany i oni potem szukają w burdelach.U dziwek przynajmniej sytuacja jest jasna .

Gość gość
Widać że ci się nudzi gościu. ;) Zacznij żyć a nie biadolisz jak ciota.

Gość gość
to rżnij facetów i spier*** przegrywie, wsadziłabym ci kaktusa w od)byt :D zdechnij sam, nawet na zakonnice nie zasługujesz

Gość gość
poznęcałabym się nad tobą żebyś bardziej cierpiał :*

Gość gość
Masz racje, taka prawda.

Gość gość
autor ma trochę racji... nie raz widzę gdy dostaję kosza że kobieta która mi go zafundowała wręcz jest dumna z siebie, zupełnie jakby ją to cieszyło, taki rodzaj pogardy w celu budowania własnego ego, straszne, zgnoić kogoś tylko po to aby poczuć się lepszym od niego.