Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Też ogarnia was zażenowanie kiedy ktoś

Polecane posty

Gość gość

mysli ze jest ładny i o tym wspomina, ja mam taka kolezanke ktora wręcz non stop to mówi , i wprost i "mimochodem " a prawda jest taka ze jest paskudna, z twarzy chyba nigdy nie wyladnieje i watpie by ja ktokolwiek zechcial Była wysmiewana przez okres szkolny wlasnie z powodu"urody". Jednemu sama wskoczyła do łóżka,kiedy był nacpany, był 20 letnim prawiczkiem to skorzystal a potem ja wysmial i widać było ze sie jej brzydzil, drugi też po pijaku sie z nią calowal bo ona sama sie narzuca a potem udaje przed sobą i innymi ze ma powodzenie, a na trzeźwo faceci brzydza sie jej i czują sie zgwalceni przefarbowala włosy na blond i czuje sie piekna jak niektórym niewiele trzeba :) i jak niewiele maja..mozgu

Gość gość
Widać, że cię to boli ! Dlaczego skoro nie jest taka piękna a jednak złość przez ciebie przemawia!

Gość gość
Jaka złość? Zazenowanie jak już.

Gość gość
Coś jeszcze cię trapi oprócz życia koleżanki?

Gość gość
masz kobieto problem, i to powazny... czujesz sie zazenowana zachowaniem kolezanki, ktora sie czuje dobrze sama z soba....co z toba jest nie tak???

Gość gość
Dokładnie o tym samym pomyślałam. Jak jej tutaj pomóc by przestała czuć zazenowanie :)

Gość gość
Nasyp jej pudru do suszarki i napisz jej nr na drzwiach meskiej toalety

Gość gość
Dlaczego ma problem? To tamta ma problem a wstydu nie ma z taka twarza pcha sie do całowania? Jej ofiary powinny byc objete opieką psychologa

Gość gość
hahaha kretynka ;)

Gość gość
pewnie najezdzaja na autorkę bo same wyglądają jak gowno a wiadomo ze siebie nie obraża tylko lepiej kogos.

Gość gość
Co z Wami? Czemu najezdzacie na Autorkę?? Pustaczki i puszczalskie trzeba oceniać tak, jak na to zasługują.