Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Riwi

Problem

Polecane posty

Witam, problem jest taki - Moja kobieta nie potrafi "szczytować " , dochodzi Tylko poprzez masturbacje. Mówi iż zawsze tak miała nigdy nie doszła podczas stosunku, jakiegokolwiek. Macie jakieś porady? jakiś pomysł? Próbowaliśmy już na wiele sposobów, potrafimy zrobić to kilka razy z rzędu. Dodam iż stymuluję się sama lub ja mam to robić

Gość gość
A w czym wy macie problem , twoja kobieta tak ma ,bo prawdopodobnie wcześniej zbyt często zaspokajała się przez masturbację i to jej zostało , ale wiele kobiet dochodzi do orgazmu właśnie masturbując się i pewnie tak zostanie . Dla ciebie powinno to być dodatkowo podniecające ,wielu mężczyzn chce aby kobieta przy nich masturbowała się .Nie narzekajcie , może nie jest typowo,ale jest ok.

Gość gość
Ja też tak mam. Mam 25 lat, miałam niejednego partnera więc trochę doświadczenia mam;) Jak sięgnę pamięcią to doszłam "przez" faceta tylko raz.. I to raczej przez przypadek;) Też dzięki stymulacji łechtaczki. Jak już z kimś śpię to zazwyczaj udaję bo jestem nastawiona na to że jednak nie dojdę i męczy mnie zbyt długi seks. Oczywiście czuję przyjemność z samego obcowania z facetem, nie mam do niego pretensji ani nic, po prostu już tak mam.. Jak sama się pieszczę to jest ok, ulubiony film, palec tam gdzie trzeba i 2 minutki;) pogodziłam się z tym faktem i nie czuję się z tego powodu źle.